Rondje Mokum aon de Maos

Op zondag 12 augustus organiseert Rederij Stiphout samen met Stichting Mokum aan de Maas een “Rondje Mokum aon de Maos” met fantastische Maastrichtse en Amsterdamse artiesten.

VERTREK OM 14.30 UUR VANAF STAYOKAY

Het programma is als volgt:

14.00 uur:
Ontvangst van de gasten aan boord het mps. “Scheldevallei” dat afgemeerd ligt bij aanlegsteiger nr. 7 bij Stayokay aan de Maasboulevard (Kennedybrug). Dit luxe passagiersschip beschikt over 2 salons en een ruim buitendek. Wij serveren een welkomstdrankje bij inscheping. Overige drankjes zijn voor eigen rekening van gasten.

14.30 uur:
Vertrek van de boot voor het maken van een mooie tocht op de Maas. Tijdens de vaart passeren wij o.a. de historische St. Servaasbrug, de O.L.V. basiliek, een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht (uit 1229), de nieuwe stadswijk “Céramique” met het Bonnefantenmuseum, het Gouvernementsgebouw en de St. Pietersberg. Ook het sluizencomplex van Ternaaien is goed te zien vanaf de boot. Hier worden schepen 15 meter omhoog geschut van de Maas naar het Albertkanaal. Vlak voor het sluizencomplex keert de boot en vaart terug richting Maastricht.

Gedurende deze tocht kunt u genieten van verschillende Maastrichtse en Amsterdamse artiesten. Het programma wordt gepresenteerd door Joki Beerendonk uit Amsterdam.

Ca. 16.30 uur:
Aankomst in Maastricht aan de Maaspromenade 58.

De prijs van deze cruise bedraagt € 13,75 p.p.

In deze prijs is inbegrepen:
• Ruim 2 uur durende boottocht op de Maas
• Welkomstdrankje bij inscheping
• Uitgebreid entertainment tijdens de boottocht


Reserveren is noodzakelijk en kan telefonisch 043 351 53 00 of via onderstaand formulier.Inschrijven nieuwsbrief