Vuurwerkboottocht

Op 27 april is het Koningsdag, ter gelegenheid van de verjaardag van koning Willem Alexander. In het centrum van Maastricht worden diverse activiteiten georganiseerd en de dag wordt afgesloten met een groot vuurwerk langs de oever van de Maas.

Rederij Stiphout organiseert die avond een Vuurwerkboottocht en biedt u de mogelijkheid om op een feestelijke manier, aan boord van een van onze passagiersschepen, te genieten van dit kleurrijke schouwspel. Het programma is als volgt:

Vanaf 20.30 uur:
Ontvangst van de gasten aan boord van een van onze passagiersschepen dat afgemeerd ligt bij onze aanlegsteigers tussen de St. Servaasbrug en Wilhelminabrug in het centrum van Maastricht.

21.00 uur:
Vertrek van de boot voor het maken van een tocht op de Maas richting de Belgische grens, waarbij wij o.a. de historische St. Servaasbrug, het Stadspark, het stadsdeel “Wyck”, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernementsgebouw en de St. Pietersberg passeren. Tijdesn deze tocht serveert de bemanning enkele hapjes.

22.00 uur:
Het schip gaat “voor anker” om de gasten te laten genieten van het vuurwerk dat wordt afgestoken bij de Griend. Na afloop van het vuurwerk varen wij op ons gemak terug naar onze aanlegsteigers.

Ca. 23.00 uur:
Einde van de Vuurwerkboottocht en ontscheping.

De prijs van deze Vuurwerkboottocht bedraagt € 16,00 voor volwassenen en € 9,60 voor kinderen (4 t/m 12 jaar). Inclusief hapjes. Drankjes zijn niet in de prijs inbegrepen.

RESERVEREN