Corona update

Maatregelen Covid 19:

Voor betaalde reserveringen die wij vanwege het coronavirus moeten annuleren sturen wij u een voucher toe. Meer informatie omtrent deze regeling vindt u hier.

HERVATTEN VAARPROGRAMMA

Vanaf 1 juni 2020  beginnen wij weer dagelijks met onze rondvaarten op de Maas. De Rondvaart op de Maas vaart dagelijks tussen 11.00 uur en 17.00 uur elk heel uur met een maximale capaciteit van 30 personen per salon.

Vanaf 1 juni 2020 beginnen wij ook weer met de Historische vaarroute. Deze vaart op de zaterdagen en zondagen op de volgende tijden;

10.30 uur
13.15 uur
15.45 uur

Wij hanteren de 1,5 meter afstand houden bij het ticket-Office, op onze loopbruggen, pontons en in onze passagiersschepen. 

Wij hanteren de 30 personen regel (inclusief bediening) per salon. Onze schepen hebben 2 afzonderlijke dekken waarbij er niet meer dan 30 personen in één salon zitten. Beide salons zijn voorzien van een bar en toilet.

Betalen kan alleen per pin, Visa en Mastercard. U kunt contactloos pinnen bij ons ticket-Office en aan boord van onze schepen.

Dranken dienen door de gasten zelf afgehaald te worden bij de bar. Onze medewerkers werken uitsluitend met handschoenen, respecteren de 1,5 meter regel en de normen die door het RIVM en de overheid zijn opgesteld.

Bij gezondheidsklachten blijft u thuis. U kunt uw gereserveerde boottocht omboeken naar een andere datum.

Na afloop van de boottocht gaan de gasten conform de aanwijzingen van de medewerkers van de Rederij van boord. Als alle gasten van boord zijn desinfecteren onze medewerkers de tafels, stoelen, toiletten en deurklinken. Daarna worden de nieuwe gasten aan boord gelaten.

Voor ons actueel vaarprogramma en afvaarttijden verwijzen wij u naar onze website: www.stiphout.nl. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 00 31 (0) 43 3515300.

Directie Rederij Stiphout BV

Dennis Fransbergen