De vloot

De vloot van Rederij Stiphout bestaat uit 5 passagiersschepen die allen zeer sfeervol en comfortabel zijn ingericht met veel houtwerk, warme stoffering en decoratief koperwerk, zoals u aan boord van echte schepen mag verwachten.
Niettemin heeft elk passagiersschip door zijn verschillende inrichting en decoratie een eigen karakter.

Alle schepen beschikken over 1 of 2 bars, dansvloer en desgewenst over een ruimte voor een orkest, de salons zijn flexibel in te richten en geschikt voor vele doeleinden.

Aan boord van alle schepen kan onze catering-dienst lunches, diners, diner-buffetten, enz. serveren. Uiteraard is van elk schip gedetailleerde informatie beschikbaar.

Naam van schip Binnencapaciteit Buitendekken
Geulvallei * 325 pers 100 pers
Scheldevallei * 250 pers 100 pers
Maasvallei 225 pers 100 pers
Jekervallei 90 pers 110 pers
Belvédèrevallei 70 pers 20 pers

* Aangepast voor rolstoelgebruikers

De Geulvallei , en de Scheldevallei zijn aangepast voor gehandicapten en rolstoelgebruikers. Indien de schepen ingezet worden bij lunch-, dinner- en moonlight-cruises dient u er rekening mee te houden dat er minder zitplaatsen beschikbaar zijn i.v.m. de opstellingen van buffetten, een dansvloer en ruimte voor het orkest.

De Maasvallei is herkenbaar aan zijn koperen accenten, de maasvallei heeft een dubbele salon. De Jekervallei is in 2002 in de vaart genomen en straalt een luxe en comfort uit, die doet denken aan de gracieuze stijl van de stoomboten uit''vervlogen tijden'' anno 1880. Het interieur is uitgevoerd in warme houtsoorten, met prachtige tapijten en glimmend koper en is voorzien van comfortabel en luxueus meubilair. De Belvédèrevallei is een grachtenboot en daardoor uitermate geschikt om door 't Bassin te varen.