Business Duck Rederij Stiphout start eigen Facebookpagina

Nog niet zo heel lang hoort hij bij de Stiphout familie, maar sinds vrijdag 25 maart jl. heeft hij zijn stekkie gevonden. Captain Duckwood, vernoemt naar het stevige hout waaruit de stoere Kapiteins van Rederij Stiphout gesneden zijn.

8 mei wordt een belangrijke dag voor deze Duck, want dan zal hij voor eens en altijd eenzaam aan de top staan. Dan is namelijk de bekende Duckrace in het stadspark en hier gaan wij hem de komende tijd op voorbereiden. De eerste dagen vaart hij een aantal routes mee, zoals de rondvaart op de Maas en de 4-sluizentocht, zodat hij goed leert waar te acceleren en hoe de bochten aan te snijden. Daarna zullen wij hem steeds meer kennis laten maken met de Nautische aspecten in de vaart.

Door de vele passagiers die meevaren op dezelfde boot raakt hij ook gelijk gewend aan de toeschouwers die op 8 mei langs het parcours zullen staan.

Wij zullen niet al teveel prijs geven over het trainingsschema maar wij zullen een aantal dagen vóór de start laten zien dat dit misschien wel de best getrainde Duck is op het parcours.

Wij adviseren u om nu alvast de Facebookpagina te liken, zodat u "The river to Victory" kunt volgen.

terug naar overzicht