Het leukste bij Stiphout zijn de feestjes

Hallo allemaal,

Graag wil ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Romy Heinemans en ik werk al een aantal jaar in de bediening bij Rederij Stiphout.
Het bijzondere aan het werken op een boot is dat iedere dag anders is en je langs de meest prachtige plekken vaart. De verschillende soorten tochten, de vele mensen die ik ontmoet en de band met mijn collega’s maken dat ik iedere dag opnieuw met plezier naar mijn werk ga.
Of het nu het bedienen van onze gasten, het werken achter de bar, het bijspringen in de keuken of het klaarmaken / schoonmaken van de boot is, ik vind het allemaal erg leuk om te doen.
Maar het leukste van alles? Dat zijn natuurlijk onze feestjes!

Afgelopen zomer hebben we onze Stiphout barbecue gehad! We hebben heerlijk gegeten en veel gelachen en gedanst. Kortom: een feestje om nooit meer te vergeten!
Nu het december is had ik de eer om samen met twee collega’s een kerstborrel te organiseren. Ik  moet echter wel meteen bekennen dat het eerder een kerstfeest geworden is.
We mochten het groots aanpakken en dat lieten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen.

Bij de eerste bijeenkomst zaten we alle drie al vol met ideeën. Het een nog leuker dan het ander.
Uiteindelijk hebben we gekozen voor een feestje met het thema: Gemaskerd bal.
Eenmaal alle details bekend en de uitnodigingen klaar, konden we gaan beginnen aan de invulling van het feest.
We wilden een boot in prachtige kerstsferen. Gelukkig zorgen onze partymanagers en kapiteins hier ieder jaar opnieuw voor. Verder werden de meeste tafels en stoelen weggehaald en vervangen door statafels én was er een vrije dansvloer. De muziek verzorgden we zelf door het maken van een playlist.  Ook stond er een Photobooth klaar zodat iedereen geweldige foto’s kon maken tijdens het feest. Via de Photobooth kon je leuke extra’s  toevoegen aan je foto’s en de foto’s werden direct geprint.

Het feest moest er natuurlijk een beetje chique uitzien. Om dit te verwezenlijken lag er op de ponton een rode loper met allemaal kaarsjes eromheen en bij binnenkomst kregen alle gasten een glaasje  Cava. Ook aan eten en drinken mocht er niets ontbreken. Onze bar was geopend, er stonden chips en zoutstengels op de tafels, er werd een aantal keer met gefrituurde hapjes rond gegaan en het aller mooiste was ons kleine kerstbuffet met chocoladefondue, oliebollen, wafels, zuurstokken en kerstkransjes.

Om het ijs te breken en de band tussen de collega’s nog meer te versterken hadden we een Stiphout quiz bedacht met leuke feitjes over het bedrijf en het personeel. Het was een afvalrace met een kleine prijs voor de winnaar.
En over cadeautjes gesproken.. Onze directeur en bedrijfsleider hadden de moeite genomen om voor ieder van ons een mooi kerstpakket samen te stellen om ons te bedanken voor al onze inzet het afgelopen seizoen.

Ik heb genoten van deze avond en kijk er naar uit om volgend seizoen weer vol goede moed aan de slag te gaan!

Hopelijk zie ik u snel op een van onze tochten! Of als nieuwe collega!

Groetjes,

Romy Heinemans

terug naar overzicht