MVV en Stiphout een sterke combinatie

Sinds 2016 is Rederij Stiphout regelmatig aanwezig in "De Geusselt". Het stadion van MVV Maastricht. En dat blijkt een sterke combinatie.

Elke thuiswedstrijd van MVV Maastricht vaart onze boot langs de lijn. Nee, er is geen gracht gegraven voor onze boot maar op de LED boarding zet onze boot koers naar elke bestemming waar wel bevaarbaar water is.

Tevens begonnen wij met het verzorgen van een diner "langs de lijn". Een mooie kans voor ons als Rederij om de leden van de business lounge kennis te laten maken met onze keuken. Natuurlijk kennen de Maastrichtenaren en het in en om Maastricht gevestigde bedrijfsleven Rederij Stiphout wel van de boot naar Luik of de rondvaartboot naar Slavante. Maar Rederij Stiphout is natuurlijk veel meer dan dat. Onze schepen zijn bijzonder luxe ingericht en hierdoor ook geschikt voor een lunch, diner of zelfs een complete feestavond aan boord.

Maar de aanwezigheid van Stiphout geeft ook een positieve boost aan de 11 op het veld. Wij waren aanwezig bij de volgende wedstrijden en...

22-01-2016 MVV - Oss (4-2) Rederij Stiphout verzorgt het diner Langs de Lijn
09-12-2016 MVV - De Graafschap (2-0) Rederij Stiphout verzorgt de hapjes in de Businesslounge
02-04-2017 MVV - Fortuna (1-1) Rederij Stiphout verzorgt een brunch in de Businesslounge
23-03-2018 MVV - Eindhoven (2-0) Rederij Stiphout verzorgt het diner Langs de Lijn

Geen verliespunten, dus wellicht zijn wij ook voor uw bedrijf een unieke en bijzondere partner voor uw event, party of diner.

Beleef Maastricht vanaf het water!

terug naar overzicht