Een unieke locatie voor een diner in Maastricht

Een weekendje Maastricht of met een groep naar Maastricht? Misschien woont u wel in Maastricht of haar omgeving. Maar iedereen heeft dezelfde vraag; "Waar gaan we die zaterdagavond eten?"

Na wat onderzoek blijkt dat er heel veel gelegenheden zijn waar u de avond kunt vertoeven, maar om het weekendje, groepsuitstap of feestje bijzonder te maken bent u toch op zoek naar een locatie die uniek is en waar u kunt dineren in stijl.

En daar biedt Rederij Stiphout in Maastricht nu juist de uitkomst. Elke zaterdagavond vaart een van de luxe passagiersschepen uit voor een sfeervol diner over de Maas. Na een warm welkom door de kapitein scheept u in en wordt u begeleid naar uw eigen tafel aan boord. Zodra alle gasten aan boord zijn gooit de matroos de trossen los en stippelt de kapitein een mooie route uit door en buiten de stad.
De chef-kok is inmiddels druk in de kombuis en de bemanning serveert dan ook een voorgerecht aan tafel. Terwijl het schip voorbij glijdt aan de Sint Servaasbrug en Onze Lieve Vrouwen Basiliek geniet u van deze bijzondere ambiance. Nadat het schip de stad heeft verlaten wordt u uitgenodigd aan het hoofdgerechtenbuffet. Dit buffet staat elke maand in het teken van een ander thema zoals wildgerechten, asperges of tapas. Als afsluiting trakteert de bemanning u nog op een heerlijk dessert aan tafel.

Inmiddels is het schip weer de stad binnen gevaren en maakt de kapitein zich gereed voor het afmeren van het schip. Een bijzondere avond komt ten einde waarna u tevreden kunt terugkeren naar uw hotel of huis of …. misschien toch nog even de binnenstad in om nog even te proeven van de Maastrichtse gezelligheid.

terug naar overzicht