Varen kan altijd

Nu de winterse maanden in aantocht zijn is het vaarprogramma van Rederij Stiphout ook erg beperkt. De meeste boottochten vinden plaats in het weekend. Maar het is natuurlijk niet zo dat we niet kunnen varen op andere dagen.

Speciaal voor gezelschappen vanaf 30 personen vaart onze boot gewoon uit voor een lunchcruise, borrelcruise of dinercruise

Ook onze lijndiensten zijn extra in te zetten op andere vaardagen. Uw gezelschap dient dan minimaal 45 personen te tellen. Wij varen dan graag met u naar Luik of de 4-sluizentocht op dagen waar u het nu niet mogelijk acht. Indien u kiest voor een extra lijndienst varen er natuurlijk ook andere gasten mee.
Tijdens deze lijndiensten is het mogelijk om lekkere gerechten uit de kombuis te bestellen zoals een Limburgse koffietafel of een Luncharrangement.

Onze reserveringsafdeling geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden. Hieronder ziet u de mogelijkheden per groepsgrootte:

*Vanaf 30 personen
Brunchcruise, Lunchcruise, Borrelcruise , Midweek Evening Cruise of Dinnercruise

*Vanaf 40 personen
Kerst Moonlight Cruise

*Vanaf 45 personen
Extra lijndienst, zoals Maastricht-Luik vv, 4-Sluizentocht, Rondvaart op de Maas of Historische vaarroute Bassin(van april t/m oktober)

Maar ook, Party on the River, een all inclusive feest aan boord van een luxe passagiersschip.

Natuurlijk bent u ook  van harte welkom om eens een kijkje te nemen aan boord, zodat u een goede indruk krijgt van de vele mogelijkheden. Bel +31 (0)43 351 53 00 of mail naar info@stiphout.nl

terug naar overzicht