City-Tour E (vertrek op hele uren)

Duur van tocht: 40 minuten
Instappen vanaf: 15 minuten voor vertrek
Volwassenen € 9,00 Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 6,50

Beleef Maastricht met de milieuvriendelijke Zonnetrein. U ontdekt het gezellige Vrijthof, de karakteristieke Markt, het oude Onze Lieve Vrouweplein en het authentieke Bassin. Wij brengen u langs de oude stadsgracht met haar Kompen en rijden door het prachtige Stadspark. Tijdens de route vertellen wij u, in diverse talen, de vele wetenswaardigheden van de stad en haar historie.

Laat de ZON u leiden door Maastricht

  • audioExplicatie in Nederlands, Engels en Duits

    Tijdens de stadsrondrit is er een explicatie in het Nederlands, Engels en Duits.

  • crossUnieke rondrit door de oude binnenstad

    Deze rondrit brengt u in de oude binnenstad langs de Markt, Vrijthof en Stadspark

  • crossHet ideale begin van uw verkenning van de stad

    Beter kunt u een bezoek aan onze stad niet beginnen, wij laten u alvast kennis maken met de stad

Veelgestelde vragen

Kan ik in de rolstoel mee met de City-Tour E

Ja dat kan, de plekken zijn wel beperkt. Reserveer uw rolstoelplek via info@stiphout.nl

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat u de betaling voldaan heeft ontvangt u de tickets in uw mailbox. Indien u geen tickets ontvangt adviseren wij u eerst uw spambox te raadplegen. Indien u daar ook geen tickets aantreft dient u contact met ons op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Kan ik annuleren?

Na aankoop van uw ticket kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket, tot 48 uur voor vertrek, kosteloos omzetten naar een andere datum. Hiervoor neemt u contact met ons op onze reserveringsafdeling.

Hoe kom ik bij de vertrekplaats?

De aanlegsteigers en het ticketoffice zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de Sint Servaasbrug en de Wilhelminabrug. De City-Tour door Maastricht, die verzorgd wordt door de Zonnetrein, vertrekt ook vanaf deze locatie. De Maaspromenade is een wandelgebied en is grote delen van de dag niet toegankelijk voor auto’s (11.00-18.00 uur). Wij adviseren uw auto te parkeren in één van de parkeergarages in de nabije omgeving van de Rederij. Kijk op Maastricht Bereikbaar voor het plannen van uw reis naar onze locatie aan de Maaspromenade 58.

Kan ik gasten bij de vertrekplaats afzetten?

De Maaspromenade is een voetgangersgebied en dus niet bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Mosae Forum aan de Maasboulevard 40. Touringcars hebben wel de hele dag de mogelijkheid om gasten af te zetten en weer op te halen. Zij kunnen gebruik maken van de route via Het Bat en Kesselskade. Voor het parkeren van Touringcars verwijzen wij naar de website van Maastricht Bereikbaar

Is er de mogelijkheid voor hop on hop off?

Nee, u kunt niet uit- of instappen bij verschillende bezienswaardigheden. Tijdens deze rondrit geven wij u een goed beeld van de stad tijdens een 40 minuten durende rondrit

Mag de hond mee?

Tijdens de City-Tour mag u de hond, mits aangelijnd, meenemen.

Weten jullie een goed restaurant voor een lunch of diner?

Ook op de Maaspromenade ligt het trendy restaurant “Riverside Lounge” waar u terecht kunt voor heerlijke koffie met Limburgse vlaai, een smaakvolle lunch of een sfeervol diner.

Sluiten