Bourgondisch Maastricht

14.30 uur:
De beste manier om Maastricht beter te leren kennen is door een stadswandeling te maken met een deskundige gids. U krijgt de bekende, maar ook de verborgen plekjes van de stad te zien en de interessante verhalen en anekdotes vormen een perfecte start van dit arrangement. Tijdens de wandeling wordt ook een bezoek gebracht aan een van de vele horecagelegenheden voor een drankje.

16.00 uur:
De wandeling eindigt bij Brouwerij Bosch in het stadsdeel Wyck (aan de overzijde van de Maas). Deze brouwerij, waar tot 1970 bier werd gebrouwen, is de enige nog overgebleven stadsbrouwerij van Maastricht en is nog geheel intact. Ook het prachtige woonhuis van de brouwersfamilie Bosch is te bezichtigen. Tijdens de interessante rondleiding krijgt u een goed beeld hoe hier vroeger gewerkt en gewoond werd. Als afsluiting van de rondleiding worden in de gelagkamer 2 ambachtelijke bieren geschonken.


Ca. 18.00 uur:
Einde van uw bezoek aan de brouwerij. De gasten wandelen nu op eigen gelegenheid naar de aanlegsteigers van onze rederij (op ca. 5 minuten loopafstand van de brouwerij) en schepen in aan boord van één van onze passagiersschepen voor het maken van een avondcruise op de Maas inclusief drankjes en een uitgebreid buffet. Het schip is uitsluitend voor uw gezelschap gereserveerd. Tijdens de tocht passeren wij, indien mogelijk, ook de bekende “Stop van Ternaaien”. In deze sluis wordt de boot ca. 15 meter omhoog geschut van de Maas naar het Albertkanaal.


22.30 uur:
Aankomst te Maastricht en einde van het
arrangement “Bourgondisch Maastricht”.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 88,00 p.p. (minimale deelname 45 personen)
- Stadswandeling Maastricht o.l.v. een gids
- Drankje tijdens de stadswandeling
- Rondleiding met proeverij bij Brouwerij Bosch
- Charteren eigen passagiersschepen (4 uur)
- Welkomstcocktail
- Overige drankjes naar wens (exclusief buitenlands gedistilleerde dranken)
- Uitgebreid koud & warm buffet

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw gegevens
Het gewenste arrangement*
Inschrijven nieuwsbrief