Entertainment & Thema cruises

Entertainment en thema cruises bij Rederij Stiphout

Niet alleen het varen, het buffet of de drankjes bepalen of uw boottocht tijdens één van de entertainment en thema cruises geslaagd is. Ook het entertainment speelt tijdens uw charterboottocht een zeer belangrijke rol. Door onze samenwerking met diverse artiesten- en theaterbureaus kunnen wij u een scala van entertainment en thema cruises aanbieden variërend van D.J. tot dansorkest en van entertainer tot Dixielandband. Maar denk ook eens aan een origineel ontvangst door onze purser, poetsende dekmatroos of meevarende “Cruiseganger”. Houden uw gasten van het wagen van een gokje, dan zal een roulette of Black Jack tafel zeker in de smaak vallen. Dit bieden wij allemaal aan op een bijzondere feestlocatie in Limburg.

Onderstaande treft u enkele prijzen aan. Graag maken wij een uitgebreide offerte voor uw entertainment aan boord.

DJ (4 uur)
Duo (4 uur)
Trio (4 uur)
Tafelgoochelaar (4 uur)
Karikaturist (4 uur)
Roulette incl. croupier (4 uur)
Black Jack tafel incl. croupier (4 uur)
Acteur (2 uur)
Acteur (4 uur)
vanaf € 475,00
vanaf € 775,00
vanaf € 1.050,00
vanaf € 775,00
vanaf € 775,00
vanaf € 550,00
vanaf € 400,00
vanaf € 300,00
vanaf € 525,00

Nog leuker is het om uw programma aan boord een thematisch karakter mee te geven, waarvan u onderstaand al enkele suggesties aantreft. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid van orkest, artiesten e.d. Deze entertainment en thema cruises zijn allen uniek en bieden u een onvergetelijke tijd.


“Love Boat” €  950,00

Vanavond gaat u cruisen “in stijl”. De rode loper wordt voor uw gasten uitgelegd en de purser (acteur) staat bij de loopplank gereed om alle gasten met een feestelijke cocktail te verwelkomen aan boord. Tijdens de tocht zal hij als een perfecte gastheer fungeren.

Een “Love Boat Cruise” zonder muziek is niet volledig. Hiervoor zorgt onze scheeps-DJ, die over een zeer uitgebreid repertoire beschikt en iedere gast in de juiste stemming weet te brengen.


“Sailing & Gambling”

Een geweldig leuke tocht voor iedereen die graag een gokje waagt.

Mogelijkheid 1: € 750,00
De gasten ontvangen bij inscheping een aantal speeldollars om hun geluk te beproeven aan de roulette en Black Jack tafel.

Mogelijkheid 2: € 1.425,00
Naast de roulette en Black Jack tafel zullen de gasten hun ogen niet geloven bij het vertonen van de kunsten van onze vingervlugge tafelgoochelaar.


Caribbean Night €  975,00

Met een beetje fantasie waant u zich op een cruise in de Caribbean. De dames ontvangen bij inscheping een bloemenslinger, bij de bar worden heerlijke cocktails gemaakt en de D.J. zorgt voor swingende dansmuziek. Tijdens de tocht is er een dansdemonstratie waar alle passagiers aan mee kunnen doen. Dit alles op een bijzondere feestlocatie in Limburg, uitstekend geschikt als bedrijfsuitje of vrijgezellen feestje.

Dit zijn enkele van onze entertainment en thema cruises. Wij bieden er echter nog meer aan. Als u vragen heeft over de entertainment en thema cruises dan kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kwizz Cruise

Tijdens de boottocht is er een quizprogramma o.l.v. een deskundige quizmaster. Er zijn diverse spelrondes waarbij het gaat om kennis, improvisatie en handigheid. Voor het beste team is er een passende prijs. De kosten van deze Kwizz Cruise is afhankelijk van het aantal gasten. Graag maken wij een offerte voor dit programma.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw gegevens
Het gewenste arrangement*
Inschrijven nieuwsbrief