Vergaderen op het water]

Vergaderen op het water op één van de mooiste vergaderlocaties in Limburg

Bij Rederij Stiphout is het mogelijk om te vergaderen op het water op één van onze unieke vergaderlocaties in Limburg. Wij hebben vijf passagiersschepen die over alle faciliteiten beschikken om te vergaderen in de mooie provincie Limburg. Deze schepen zijn speciaal voor zakelijke activiteiten op een sfeervolle manier ingericht. Zo kunnen we elk bedrijf een unieke manier van vergaderen bieden. De ruimtes waarin u kunt vergaderen bieden de juiste capaciteit voor diverse groepen, zowel klein als groot. 

Inspirerend vergaderen in Limburg

Op onze vergaderlocaties in Limburg kunt u geïnspireerd vergaderen. U kunt namelijk op het water komen vergaderen. Dit biedt al uw werknemers een inspirerende omgeving. Dit draagt op zijn beurt bij aan de productiviteit van de vergadering. In de pauze of na de vergadering kunt u ook nog eens ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Als u dus echt vooruitgang wilt boeken, dan is het huren van één van onze vergaderlocaties in Limburg een uitstekende optie. Deze manier van vergaderen biedt u privacy en exclusiviteit. Ze dragen niet alleen bij aan de ervaring van uw medewerkers of gasten, maar komen ook ten goede aan de productiviteit. 

Combineer het met een arrangement

Wilt u ook eens iets anders dan weer de hele dag op kantoor en in de vergaderzalen zitten? Dan is het aan te raden om te vergaderen in Limburg bij Rederij Stiphout. Bij ons kunt u vergaderen op het water op één van onze unieke vergaderlocaties in Limburg. Combineer het met een arrangement en u komt helemaal niets te kort. Uw medewerkers kunnen na het vergaderen ontspannen en alle informatie rustig verwerken. Wilt u een arrangement boeken voor uw vergadering? Laat het ons dan weten en we helpen u graag met het vinden van een geschikt arrangement. U kunt bijvoorbeeld na de vergadering genieten van een rondvaart naar binnenhaven ’t Bassin. Wij hebben ook diverse andere standaard rondvaarten, waarbij u zelfs de mogelijkheid krijgt om een passagiersschip tot uw beschikking te hebben. 

Maatwerk mogelijk op onze vergaderlocaties in Limburg

Als u bij ons komt vergaderen op het water, dan helpen wij u graag om het dagdeel of de dag geheel op uw wensen te laten aansluiten. Wij beschikken over één van de mooiste en uniekste vergaderlocaties in Limburg en als u hier wilt komen vergaderen, dan leveren wij maatwerk. Uw wensen staan centraal en wij zorgen dat uw vergadering een productieve uitkomst heeft. Zo kunt u na de vergadering ook nog genieten van een rondvaart. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden bij Rederij Stiphout? Laat het ons dan weten en bel naar +31 (0)43 3515300.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Uw gegevensInschrijven nieuwsbrief