Rondvaart Plus Arrangement met bezoek aan de Alfa brouwerij in Thull

Dit Rondvaart Plus  arrangement bestaat uit een rondvaart op de Maas met vertrek om 12.00 uur en aansluitend een activiteit buiten Maastricht namelijk een bezoek aan de Alfabrouwerij in Thull. Het vervoer van Maastricht naar Thull v.v. wordt verzorgd door onze Amerikaanse schoolbus.

Programma:

11.55 uur:
Inschepen aan boord van een van onze passagiersschepen dat afgemeerd ligt bij onze aanlegsteigers tussen de St. Servaasbrug en Wilhelminabrug in het centrum van Maastricht. Er zijn ook andere gasten aan boord.

12.00 uur:
Vertrek van de boot voor het maken van een rondvaart op de Maas. Tijdens de vaart passeren wij o.a. de historische St. Servaasbrug, de O.L.V. basiliek, een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht (uit 1229), de nieuwe stadswijk Céramique” met het Bonnefantenmuseum, het Gouvernementsgebouw en de St. Pietersberg. Vlak voor de Belgische grens keert de boot en vaart terug naar Maastricht.

Ca. 12.55 uur:
De boot meert weer af in het centrum van Maastricht en einde van de rondvaart.
Onze Amerikaanse schoolbus staat gereed voor het vervolg van het programma. Deze typische bus heeft de uitstraling van een kwajongen met zijn stoere uiterlijk en opvallende gele kleur. Na jaren kinderen naar school te hebben gebracht, is het nu uw beurt om kennis te maken met deze unieke schoolbus. De maximale capaciteit is 44 gasten.

Ca. 13.00 uur:
De schoolbus vertrekt voor een mooie rit naar Thull.

Ca. 14.00 uur:
De schoolbus arriveert bij de 147 jaar oude Alfa familiebrouwerij in Thull. Het brouwerijbezoek laat je proeven aan traditie, sfeer en de typische Limburgse hartelijkheid. Het programma begint met koffie en vlaai. Vervolgens krijg je een rondleiding door de brouwerij en bekijk je een film met historische beelden en het huidige bereidingsproces. Er wordt uiteraard afgesloten met een proeverij van de verschillende Alfa Bieren en hartige hapjes.

16.00 uur:
Einde van het bezoek aan de Alfa brouwerij. De gasten krijgen een leuke attentie mee naar huis. De schoolbus staat gereed om de gasten terug naar Maastricht te brengen.

Ca. 17.00 uur:
Aankomst te Maastricht en einde van dit arrangement.

De kosten van dit arrangement zijn als volgt:

De kosten voor de rondvaart op de Maas met aansluitend het bezoek aan de Alfa brouwerij (koffie met vlaai, rondleiding, proeven van diverse Alfabieren en een attentie) bedragen € 23,25 p.p.

De kosten voor het charteren van de Amerikaanse schoolbus bedragen € 460,00.

De minimale deelname van dit arrangement bedraagt 15 gasten. De maximale capaciteit van de schoolbus is 44 gasten.

Van 20 mei t/m 1 september en in de weekenden van 6 maart t/m 3 november is het ook mogelijk om het arrangement om 11.00 uur te starten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan