Boottocht met Sinterklaas

LET OP!

RESERVEREN VOOR DEZE BOOTTOCHT IS NOODZAKELIJK

Van zondag 17 november tot en met zondag 1 december is het mogelijk om op zaterdag en zondag met Sinterklaas over de Maas te varen. Tijdens de boottocht kun je op bezoek bij Sinterklaas en laat hij jou graag zijn woon-, werk- en zelfs slaapkamer zien. De boot vertrekt op zaterdag- en zondagmiddag om 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur voor een 50 minuten durende boottocht.

Reserveer hieronder uw plekje op de boot, klik bij de gewenste datum op de juiste tijd en klik daarna op "reserveer uw boottocht".

PANNENKOEK ARRANGEMENT € 4,95
Maak je bezoek aan Sinterklaas compleet met een heerlijke Pannenkoek. Deze wordt na afloop van de boottocht met Sinterklaas aan boord van ons restaurantschip geserveerd aan tafel met poedersuiker, stroop, jam en roomboter.
Liever geen pannenkoek? Je kunt dan ook kiezen voor een kom erwtensoep met roggebrood en katenspek of Apfelstrudel met kaneelijs.

Van woensdag 21 november tot en met vrijdag 30 november is Sinterklaas ook op woensdag, donderdag en vrijdag aanwezig op de boot. Kinderen zijn dan op vaste uren welkom aan boord voor een bezoek aan de Sint.

Prijzen

Volwassenen € 10,50
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) € 5,95

Combi arrangementen

Boek uw boottocht met een speciaal arrangement tegen een speciaal tarief

Vraag een vrijblijvende offerte aan