Vuurwerkboottocht

ER ZIJN GEEN TICKETS MEER TE KOOP

Op woensdag 27 april vieren wij Koningsdag ter gelegenheid van de verjaardag van koning Willem Alexander. In het centrum van Maastricht worden diverse activiteiten georganiseerd. De dag wordt afgesloten met een groot vuurwerk langs de oever van de Maas.

Rederij Stiphout organiseert die avond een Vuurwerkboottocht en biedt u de mogelijkheid om op een feestelijke manier, aan boord van een van onze passagiersschepen, te genieten van dit kleurrijke schouwspel. Het programma is als volgt:

Vanaf 20.30 uur:
Ontvangst van de gasten aan boord van een van onze passagiersschepen dat afgemeerd ligt bij onze aanlegsteigers tussen de St. Servaasbrug en Wilhelminabrug in het centrum van Maastricht.

21.00 uur:
Vertrek van de boot voor een tocht op de Maas richting de Belgische grens, waarbij wij o.a. de historische St. Servaasbrug, het Stadspark, het stadsdeel “Wyck”, het Bonnefantenmuseum, het Gouvernementsgebouw en de St. Pietersberg passeren. Tijdens deze tocht serveert de bemanning ook een aantal gefrituurde hapjes.

22.00 uur:
Het schip gaat “voor anker” om de gasten te laten genieten van het vuurwerk dat wordt afgestoken bij de Griend. Na afloop van het vuurwerk varen wij op ons gemak terug naar onze aanlegsteigers.

Ca. 22.30 uur:
Einde van de Vuurwerkboottocht en ontscheping.

Prijzen

Volwassenen € 17,50
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) € 10,50
Vraag een vrijblijvende offerte aan