Valentijncruise All-in

Duur van tocht: 19:00 - 21:30 uur
Inschepen vanaf: 18:30 uur
€ 69,50 per persoon

Verras uw geliefde op 14 februari met deze romantische cruise op de Maas inclusief een uitgebreid 3 gangen diner. U wordt ontvangen door de kapitein met een feestelijk aperitief. Tijdens deze cruise schenkt de bemanning onbeperkt drankjes naar wens (koffie, thee, frisdranken, fruitsappen, pils, speciaal bier, port, sherry, martini, rode en witte wijn, rosé, jenevers en longdrinks op basis van jenevers). De boot vaart langs de mooiste plekjes van de stad. Tijdens deze cruise presenteert de bemanning een uitgebreid 3 gangen diner aan tafel.

 

Voorgerecht
Hartje van bladerdeeg gevuld met een zalmmousse, zalmkuit en frisee sla
♦Hartje van bladerdeeg gevuld met humus en rode biet en een garnituur van frisee/pea salade en pompoen brunoise♦

Hoofdgerecht
Heilbotfilet met een kreeftenjus en rivierkreeftenstaartjes
Geserveerd met een garnituur van fettuchini, spinazie en cress
of
Kalfsoester met een vintage port saus
Begeleid door een mix van roseval aardappelen, koolrabi, gele en oranje wortel en ijspegel
of
Gevulde portobello op een bedje van spinazie risotto en pulled mushrooms♦

Dessert
Glas gevuld met valentijnsfruit, vanille ijs en rozenwater sabayon

♦Vegetarisch♦

 

  • boatNeem plaats aan de speciaal voor u gereserveerde tafel

    Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

  • boatDrankjes naar wens tijdens de tocht

    U wordt door de bemanning ontvangen met een feestelijk aperitief. Tijdens deze cruise schenkt de bemanning onbeperkt drankjes naar wens (koffie, thee, frisdranken, fruitsappen, pils, speciaal bier, port, sherry, martini, rode en witte wijn, rosé, jenevers en longdrinks op basis van jenevers).

  • crossInclusief diverse highlights van de stad

    De boot vaart natuurlijk langs de mooiste plekjes van de stad, zoals de Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Gouvernement en de Sint Pietersberg.

Extra's bij je boottocht?

U kunt de extra's toevoegen in de volgende stap van het bestelproces.

Keuze uit vlees, vis of vegetarisch

Tijdens het reserveren van deze tocht dient u ook een keuze te maken in het hoofdgerecht, vlees, vis of vegetarisch. Heeft u andere dieet wensen, geef dit dan aan bij opmerkingen.

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat u de betaling voldaan heeft ontvangt u de tickets in uw mailbox. Indien u geen tickets ontvangt adviseren wij u eerst uw spambox te raadplegen. Indien u daar ook geen tickets aantreft dient u contact met ons op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Kan ik annuleren?

Na aankoop van uw ticket kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket wel kosteloos omzetten naar een andere datum. Hiervoor neemt u contact met ons op onze reserveringsafdeling.

Hoe kom ik bij de Rederij?

De aanlegsteigers en het ticketoffice zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de Sint Servaasbrug en de Wilhelminabrug. De City-Tour door Maastricht, die verzorgd wordt door onze Amerikaanse schoolbus, vertrekt ook vanaf deze locatie. De Maaspromenade is een wandelgebied en is grote delen van de dag niet toegankelijk voor auto’s (11.00-18.00 uur). Wij adviseren uw auto te parkeren in één van de parkeergarages in de nabije omgeving van de Rederij. Kijk op Maastricht Bereikbaar voor het plannen van uw reis naar onze locatie aan de Maaspromenade 58.

Kan ik passagiers bij de boot afzetten?

De Maaspromenade is een voetgangersgebied en dus niet bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Mosae Forum aan de Maasboulevard 40. Touringcars hebben wel de hele dag de mogelijkheid om gasten af te zetten en weer op te halen. Zij kunnen gebruik maken van de route via Het Bat en Kesselskade. Voor het parkeren van Touringcars verwijzen wij naar de website van Maastricht Bereikbaar

Mag de hond mee?

Tijdens de Valentijns cruise mag u de hond niet meenemen.

Zit ik binnen of buiten?

Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

Sluiten