Party on the River (all-in)
Een varende feestavond aan boord van één van onze passagiersschepen is een unieke gebeurtenis. De gasten worden ontvangen door de kapitein en zijn bemanning. Na het serveren van een welkomstdrankje worden de trossen losgegooid en kunnen de gasten Maastricht van een andere kant bekijken. Drankjes worden tijdens deze 4–uur durende cruise naar wens geschonken (m.u.v, buitenlands gedistilleerd) en in de kombuis wordt alles in gereedheid gebracht voor het serveren van een uitgebreid diner of buffet. Wij hebben voor deze avonden een aantal All-in arrangementen samengesteld. Uiteraard stellen wij graag een programma op maat samen aan de hand van uw wensen. Minimale groepsgrootte voor deze arrangementen is 45 personen.
De Cruise van Bonhomme |
---|
Een hommage aan de bekende Maastrichtse rederij die in de 19e en 20ste eeuw boottochten naar Luik verzorgde |
Bij afvaart staan etagères op tafel met: Focaccio en ciabattabrood met aioli en tomaten tapenade Groene en zwarte olijven Croustades met parmaham Mozzarella bolletjes en cherrytomaat Scampi in look Warm buffet Risotto met malse kip en champignons Claressefilet met kreeftensaus Broccoligratin Seizoensgroenten Groene en rauwkostsalades |
€ 62,00 All-in |
De Cruise van Thomas Regout |
---|
Voorgerecht aan tafel uitgeserveerd: Carpaccio van ossenhaas met rucola, tomaatjes, Parmezaan, pijnboompitjes en truffelmayonaise Hoofdgerechtenbuffet Varkenslende met pepersaus Aardappelschijfjes bereid met room en gegratineerd met oude kaas Victoriabaars op een bedje van seizoensgroenten Vegetarische Quiche Caesar salade met gerookte kip en parmezaansnippers Salade niçoise met tonijn, groene olijven, rode ui en haricot verts Broodassorti met kruidenboter |
€ 66,00 All-in |
Tapas Cruise |
---|
Diverse koude en warme gerechtjes worden aan tafel op tapasplanken geserveerd. |
Koude tapas |
€ 69,00 All-in |
Cruise Maritiem |
---|
Koude gerechten Gebraden kalkoenfilet met verse ananas Schwarzwalder schinken Gesneden rosbief met Parmezaanse kaaskrullen Gerookte beekforel met limoenmayonaise Gerookte pepermakreel Gemarineerde zalm met dille en kappertjes Tomatenpartjes met fetakaas en rode ui Seizoenssalades en sauzen Rustieke broden Minibroodjes assortiment *** Warme gerechten In zijn geheel gebraden runder ribeye met een saus van verse tuinkruiden Gebakken aardappelpartjes Zalmfilet op een bed van penne pasta en een Hollandaise saus Gevulde Tortelone met ricotta en spinazie overgoten met een roomsaus Groente van het seizoen |
€ 72,50 All-in |
Cruise "La Dolce Vita" |
---|
Heerlijk cruisen in Italiaanse sferen. Bij ontvangst aan boord serveren wij een glas Prosecco |
Koude gerechten Vitello tonnato (kalfsfilet met een romige tonijncrème en kappertjes) Parmaham met meloen Bruschetta tomaat/basilicum Romaanse salade met spinato Romana, peer en walnotenolie Pastasalade Salade Caprese Pomodoro tomaten met mozzarella Frutti di mare met citroendressing Antipasta van groenten Focaccia, ciabatta’s Kruidenboter Warme gerechten Minestrone soep Escaloppe de vitello; kalfsentrecôte met masalasaus Gebakken rozemarijn aardappeltjes Lasagne bolognese Risotto spinaci met scampi’s Gegrilde groentemix “Petit dessert” Bestaande uit Tiramisu en een glaasje Limoncello |
€ 75,00 All-in |
Bits & Bites Walking Dinner | |
---|---|
De bemanning serveert gedurende de avond 2 voorgerechtjes, 2 hoofdgerechtjes en een dessert vanaf tableaus. De gasten kunnen de gerechten ook staand nuttigen. Hieronder enkele suggesties, waar een keuze uit gemaakt kan worden. Indien gewenst, kunt u uitbreiden. | |
Voorgerechten Carpaccio van van ossenhaas met een balsamicoglaze ** Zalmcarpaccio met limoenmayonaise ** Vitello Tonnato: gegrilde kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola ** Courgettesoep met zalmsnippers ** Garnalencocktail ** Salade caprese met mozzarella, tomaat en basilicum Hoofdgerechten Spies van varkenshaas met groenten en krielaardappeltjes uit de oven ** Gegrilde entrecotereepjes met parmezansnippers op een bedje van rucola | (vega) Hamburger met garnituur ** Ravioli met geitenkaas en honing ** Scampi spiesje op een bedje van pasta en seizoensgroenten ** Zacht gegaarde zalmfilet met spinazie risotto Nagerechten Tartelette met Panna Cotta en vers fruit ** Chocolademousse met brownie crunch en witte chocolade ijs ** Kaasvariatie met roggebrood en notenmelange ** N.Y. Cheesecake met vruchtencoulis en verse slagroom |
€ 78,00 All-in |
Le Marché Nautique |
---|
Dineren in buffetstijl. De gasten kunnen bij de buffetten hun eigen diner samenstellen |
Kropslasoepje met kalkoensnippers uitgeserveerd aan tafel Voorgerechtenbuffet Vitello tonnato Grissinistengels met Serranoham Gevogelte terrine Vispallet met tartaartje van tonijn, hele gepocheerde zalm met kappertjes en cocktailsaus en forel met dille mayonaise Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum Carpacciosalade Diverse soorten brood en broodjes Hoofdgerechtenbuffet Gebakken kalfslende met een truffelsaus Roseval aardappeltjes met zeezout en tijm Op de huid gebakken roodbaars met een saffraansausje op een bedje van pasta Gevulde torteloni met tuinkruidensaus Seizoensgroenten Dessertbuffet Kaasplateau - Mini patisserie - Panna cotta - Vers fruit salade - Mousse au chocolat - Sorbetijs |
€ 85,00 All-in |
Extra's bij je tocht?
U kunt de extra's toevoegen in de volgende stap van het bestelproces.

Gepast entertainment speelt tijdens uw charterboottocht een zeer belangrijke rol. Wij bieden u diverse mogelijkheden.
DJ | vanaf € 495,- |
Live Duo / orkest | vanaf € 850,- |
One man piano | vanaf € 650,- |
Photobooth | vanaf € 400,- |
Salsa workshop | vanaf € 425,- |
Karikaturist | vanaf € 700,- |
Quiznight | vanaf € 450,- |
Roulette & Blackjack | vanaf € 750,- |