Bedrijfsfeest boot

Rederij Stiphout heeft voor een gezellig bedrijfsfeest op een boot vijf passagiersschepen tot zijn beschikking. Op deze schepen kunt u in een comfortabele en sfeervolle omgeving gezellig feesten. We bieden verschillende mogelijkheden voor een feest naar wens.

Onvergetelijk bedrijfsfeest op een boot
Rederij Stiphout verzorgt diverse citytours en boottochten over de Maas. We maken vanaf onze aanlegsteiger in Maastricht regelmatig rondvaarten naar andere bestemmingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om één van onze passagiersschepen exclusief tot uw beschikking te hebben. Een bedrijfsfeest op een boot wordt met onze schepen en arrangementen zeker onvergetelijk. Wij maken het u altijd graag naar uw zin. Door onze uiteenlopende mogelijkheden is het mogelijk om het feest geheel naar uw wensen aan te passen. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt!.

Contact
Als u een bedrijfsfeest op een boot wilt houden, kan Rederij Stiphout een programma op maat samenstellen. Deze website geeft een overzicht van alle mogelijke arrangementen. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw bedrijfsfeest. Contact opnemen is mogelijk via +31 (0)43 3515300 of info@stiphout.nl.

Meer informatie