Bedrijfsfeest Limburg

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest, maar zoekt u hier nog een originele locatie voor in Maastricht of ergens anders in Limburg? Dan biedt Rederij Stiphout u dé oplossing! Wij beschikken namelijk over vijf passagiersschepen die vanaf onze aanlegsteiger in Maastricht heel Limburg door kunnen varen voor uw bedrijfsfeest. Huur een van deze schepen af, zodat u hier een onvergetelijk feest op kunt vieren samen met uw medewerkers.

Een bedrijfsfeest in Limburg met een programma op maat

Rederij Stiphout biedt meerdere arrangementen voor bedrijfsfeesten en personeelsuitjes. Onze schepen zijn voorzien van een sfeervolle en comfortabele inrichting die wij graag omtoveren tot een unieke locatie voor elk feest. Wij maken voor uw bedrijfsfeest graag een programma op maat. We varen doorgaans af in Maastricht, maar ook andere plaatsen zijn een optie. De mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest in Limburg zijn bijna eindeloos. U stelt zelf de vertrektijd en de aankomsttijd vast. Onze medewerkers zorgen dat alles op tijd voor u klaar staat. Zo zullen ze natuurlijk onder meer zorgen voor heerlijk eten en drinken.

Ontdek de verschillende arrangementen

Wij helpen u graag bij het organiseren van een bedrijfsfeest op onze schepen in Maastricht of ergens anders in Limburg. Bekijk online de verschillende arrangementen die we aanbieden en maak uw keuze. Wat dacht u bijvoorbeeld van een citytour of van een dag-arrangement? Heeft u een arrangement naar wens gevonden? Reserveer dan direct. Wilt u liever een bedrijfsfeest op maat organiseren in Maastricht of ergens anders in Limburg? Wij stellen graag samen met u een passend programma op. Neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)43 3515300 of via het e-mailadres info@stiphout.nl. Bedrijfsuitje Limburg

Meer informatie