Bedrijfsfeest Limburg

Voor uw bedrijfsfeest in Limburg kunt u bij Rederij Stiphout één van onze vijf passagiersschepen afhuren. Onze schepen zijn voorzien van een sfeervolle en comfortabele inrichting. Wij maken voor uw bedrijfsfeest graag een programma op maat.

Een uniek bedrijfsfeest in Limburg
Rederij Stiphout biedt meerdere arrangementen voor het houden van bedrijfsfeesten. Wij kunnen onze passagiersschepen omtoveren tot een unieke locatie voor elk feest. We varen af in Maastricht, maar ook andere plaatsen zijn een optie. De mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest in Limburg zijn bijna eindeloos. U stelt zelf vertrektijd en aankomsttijd vast. Onze medewerkers zorgen dat alles voor u klaar staat. Zo zullen we natuurlijk onder meer zorgen voor passend eten en drinken tijdens het feest.

Contact
Rederij Stiphout helpt u graag bij het organiseren van een bedrijfsfeest in Limburg op onze schepen. U kunt direct online uw gewenste arrangement reserveren, maar het is ook mogelijk om een programma op maat samen te stellen. Neem daarvoor contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)43 3515300 of e-mailadres info@stiphout.nl. Zodoende kunnen we ook een passende offerte sturen.

Meer informatie