Bedrijfsuitje Maastricht

Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Maastricht of ergens anders in Limburg vaart u een dagje mee met Rederij Stiphout. Dagelijks verzorgen wij diverse rondvaarten over de Maas. Komt u met een kleine of grote groep? Beide is mogelijk. Voor zeer grote groepen raden wij wel aan de boot af te huren, zodat u hier exclusief gebruik van kunt maken. Combineer de rondvaart met een van onze arrangementen voor een prachtige dag op het water. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder!

Een gezellig en geslaagd bedrijfsuitje begint in Maastricht

Bij een bedrijfsuitje of andere tocht varen onze boten normaal gesproken af in Maastricht. Heeft u bij uw bedrijfsuitje liever een andere afvaartlocatie in Limburg? Laat het aan ons weten. Dan bespreken we met u de mogelijkheden. Onze vijf passagiersschepen zijn goed onderhouden, comfortabel en sfeervol ingericht. Samen met uw personeel ervaart u een gezellig bedrijfsuitje in Limburg. Kies voor een van onze kant-en-klare boottochten of bespreek uw speciale wensen met ons. Wij zorgen dan voor een uniek bedrijfsuitje op maat.

Reserveer direct

Bij Rederij Stiphout is werkelijk van alles mogelijk. Wij nemen bijvoorbeeld graag de catering op ons of zorgen voor passend entertainment. Weet u al hoe uw bedrijfsuitje in Maastricht of ergens anders in Limburg eruit moet komen te zien? Reserveer dan meteen uw boottocht! Heeft u nog vragen over ons aanbod, onze vloot of iets anders? Bel naar +31 (0)43 35 15 300 of stuur een e-mail naar info@stiphout.nl en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat we ook vergaderingen of complete bedrijfsfeesten op onze boten organiseren?

Meer informatie