Boottocht Limburg

Met Rederij Stiphout geniet u van een gezellige boottocht in Limburg op een sfeervol en comfortabel passagiersschip. Wij hebben vijf schepen tot onze beschikking en maken daarmee dagelijkse rondvaarten. Vanuit Maastricht varen we bijvoorbeeld richting Luik, Visé en Eijsden.

Een comfortabele en gezellige boottocht in Limburg
Rederij Stiphout verzorgt uw boottocht in Limburg over de Maas. We bieden verschillende vaararrangementen voor gezellige tochten. Aan boord zullen onze medewerkers zorgen dat het u nergens aan ontbreekt. De mogelijkheden voor een boottocht door Limburg omvatten onder meer tochten van Maastricht naar andere steden, naar de historische binnenhaven Bassin of een grottenbezoek. U vaart altijd op een passagiersschip dat van de nodige comfort is voorzien. Ook staan onze cateringdiensten voor u klaar met hapjes en drankjes.

Online reserveren
U kunt voor meer informatie over boottocht in Limburg met Rederij Stiphout deze website bekijken. De standaard lijndiensten kunt u direct online reserveren. Wilt u liever een eigen programma samengesteld hebben, neem dan contact op met ons. U kunt bellen naar +31 (0)43 3515300 of mailen naar  info@stiphout.nl om uw vragen te stellen.

Meer informatie