Dagtochten boot

Rederij Stiphout uit Maastricht heeft verrassende dagtochten op een boot voor haar gasten samengesteld. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons. Wij doen er alles aan om u en de andere gasten een heerlijk dagje uit te bezorgen. U vaart door een prachtige omgeving en kijkt uw ogen uit. Met onze hulp beleeft u een dag die u nooit meer vergeet en waar nog vaak over zal worden nagepraat.

De leukste dagtochten met de boot
Wanneer u kiest voor één van onze dagtochten op een boot kunt u meevaren op één van de vele lijndiensten die wij bezorgen. Voor zowel kleine, intieme groepen als grote gezelschappen bieden wij een groot aantal arrangementen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een eigen passagiersschip. Deze staat dan volledig tot uw beschikking. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en doen er alles aan uw wensen daarop af te stemmen. Het zal u goed doen om te horen dat wij een uitgebreid programma hebben samengesteld waaruit u een verantwoorde keuze kunt maken.

Contact
Droomt u al langer over één van onze dagtochten op een speciale boot? Neem dan eens een kijkje op deze overzichtelijke website en reserveer meteen het passende arrangement. Vindt u niet wat u zoekt of wilt u graag een arrangement op maat laten samenstellen? Bel dan naar +31 (0)43 3515300 of mail naar info@stiphout.nl.

Meer informatie