Feestlocatie Limburg

Rederij Stiphout biedt een geweldige feestlocatie in Zuid-Limburg op een van onze passagiersschepen. Hier huurt u een schip dat u exclusief tot uw beschikking heeft. Onze medewerkers zorgen vervolgens dat het u met eten en drinken aan niets ontbreekt. Als u op zoek bent naar een unieke feestlocatie in Zuid Limburg, bent u hier op het juiste adres.

Een unieke feestlocatie in Zuid-Limburg

Rederij Stiphout verzorgt rondvaarten over de Maas en tochten naar steden als Luik en Eijsden. Onze aanlegsteiger ligt in Maastricht. Naast de standaard lijndiensten bieden we gezelschappen ook de mogelijkheid een passagiersschip voor uw eigen gezelschap te huren. Onze schepen vormen een exclusieve feestlocatie in Limburg met comfort, luxe en een fijn uitzicht. U kunt genieten van cocktails aan de scheepsbar, van heerlijke maaltijden en van dansen op de dansvloer. Indien gewenst verzorgen wij ook het entertainment voor u. Denk hierbij aan een van de themacruises, een DJ, een tafelgoochelaar of de mogelijkheid om roulette en Black Jack te spelen op ons schip.

Neem contact met ons op

Op deze website laten wij u zien waarom de passagiersschepen van Rederij Stiphout de ideale feestlocatie in Zuid-Limburg zijn. Kijk naar onze arrangementen en laat ons weten wat u aanspreekt. Voor al uw vragen kunt u bellen naar +31 (0)43 35 15 300 of mailen naar info@stiphout.nl.

Meer informatie