Feestlocatie Maastricht

Bent u op zoek naar een originele feestlocatie in Maastricht of ergens anders in Limburg? Wat dacht u dan van een sfeervol en comfortabel schip? Rederij Stiphout biedt hiermee een prachtige en mobiele feestlocatie waarmee u de wateren in Maastricht en daarbuiten in de rest van Limburg bevaart. Lijkt u dat wel wat? Kies een van de arrangementen of bespreek uw wensen met ons voor een feest op maat.

Kies voor een prachtige feestlocatie in Maastricht en verras uw gasten

Een feest op het water, wie wil dat nu niet? U kiest zelf een van onze arrangementen voor overheerlijk eten en een all inclusive behandeling. Alle drankjes serveren we naar wens, behalve buitenlands gedistilleerde dranken. Bij aankomst op de boot verwelkomen we uw gasten met een welkomstcocktail. Hierna vertrekt de boot voor een vier uur durende cruise. U bepaalt zelf hoe laat de boot vertrekt en wanneer deze weer arriveert. Tevens kiest u ook op welke tijd de uitgebreide maaltijd wordt geserveerd. Bied daarnaast uw gasten extra vermaak en kies voor een van onze themacruises of ander entertainment.

Reserveer vandaag nog

Ziet u een feest wel zitten op de meest originele feestlocatie van Maastricht en misschien zelfs wel van heel Limburg? Wees er dan snel bij en reserveer direct een schip met het door u gekozen arrangement. Wilt u meer informatie ontvangen? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u belt naar +31 (0)43 35 15 300 of een e-mail stuurt naar info@stiphout.nl. Wist u bijvoorbeeld dat we ook regelmatig vrijgezellenfeestjes en personeelsuitjes organiseren? Kortom: onze schepen dienen als perfecte feestlocatie voor allerlei soorten feestjes in Limburg.Personeelsfeest Maastricht

Meer informatie