Feestzaal Maastricht

Zoekt u naar een originele feestzaal in Maastricht? Kies voor een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout. Deze vorm van origineel zaalverhuur in Maastricht en daarbuiten zorgt voor een gegarandeerd succes bij al uw gasten. Onze varende feestzaal biedt de ruimte aan al uw gasten en begeeft zich op de wateren van Maastricht en daarbuiten. Samen met een overheerlijk buffet en passende drankjes vermaken u en uw gasten zich in de meest originele feestzaal van Maastricht.

Uw feest wordt een gegarandeerd succes in de origineelste feestzaal van Maastricht

Wilt u genieten van een gezellige avond vol vermaak, terwijl u en uw gasten uitkijken over de mooie Maas? Kies dan voor onze moonlightcruise, waarbij u samen met uw gezelschap de boot exclusief afhuurt. Bij aankomst op ons schip wordt iedereen van harte welkom geheten met een heerlijke cocktail. Daarna worden de trossen van onze varende feestzaal losgegooid en kunnen uw gasten Maastricht eens op een andere manier bekijken.

Verzekerd van goed eten en drinken

Drankjes worden tijdens de cruise naar wens geschonken. Als u kiest voor onze zaalverhuur in Maastricht, heeft u de keuze uit diverse soorten buffetten en keukens. Zelf kiest u wanneer het schip vertrekt voor de 4 uur durende cruise en wanneer het eten geserveerd wordt. Wilt u ook entertainment aan boord? Wij bieden u meerdere opties.

Neem contact op met onze zaalverhuur in Maastricht

Ziet u het wel zitten om uw feest op een boot te geven en heeft u interesse in onze unieke zaalverhuur in Maastricht? Graag bespreken we alle mogelijkheden met u. Heeft u al een keuze gemaakt omtrent arrangement en eventueel entertainment? Reserveer direct. Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Bel ons op +31 (0)43 35 15 300 voor meer informatie.


Meer informatie