Boottochten

Rederij Stiphout uit Maastricht heeft diverse boottochten op de Maas samengesteld. Bij ons heeft u een uitgebreide keuze. Wij doen er alles aan om uw wensen en voorkeuren af te stemmen op onze mogelijkheden. Wie een boottocht maakt bij Rederij Stiphout beleeft een dag of avond om nooit meer te vergeten. Wilt u uw trouwfeest bij ons vieren, een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest? Het is allemaal mogelijk!

Boottochten aangepast aan uw wensen
De boottochten van Rederij Stiphout bieden voor ieder wat wils. Voor groepen van minder dan tien, vanaf tien en vanaf dertig personen hebben wij een groot aantal prachtige arrangementen. Zo kunt u kiezen voor een korte tocht van vijftig minuten of voor bijvoorbeeld een complete dagtocht naar Luik. Wanneer u bij ons boekt, komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan en weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij bespreken namelijk vooraf het gehele arrangement met u door en laten daarin genoeg ruimte voor uw specifieke wensen en eisen.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze boottochten? Dan kunt u bellen naar +31 (0)43 3515300 of mailen naar info@stiphout.nl. Tevens is elk arrangement meteen online te boeken.

Meer informatie