Originele feestlocatie

U heeft pas echt een originele feestlocatie als u uw feest laat plaatsvinden op een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout. Met minstens 45 genodigden vaart u tijdens een onvergetelijke avond vol entertainment, eten en drinken over de Maas. Tijdens deze moonlightcruise ziet u Maastricht als nooit tevoren! U kiest zelf de afvaartlocatie, aankomst- en vertrektijd en welke heerlijke gerechten er geserveerd worden. Interesse? Neem contact met ons op.

Beleef een onvergetelijke avond met al uw gasten op deze originele feestlocatie

Samen met uw gasten beleeft u een unieke ervaring tijdens de varende feestavond op onze originele feestlocatie. U wordt ontvangen door de kapitein en bemanning en krijgt een lekkere welkomstcocktail. Is iedereen gearriveerd? Dan worden de trossen losgegooid en kan het feest echt beginnen. Het door u gekozen buffet wordt geserveerd en drankjes worden naar wens geschonken. Toe aan entertainment? Kies uit diverse thema’s, muziek, casinomogelijkheden en goochelaars om de avond compleet te maken.

Feest op maat? Neem contact met ons op

Heeft u wel oren naar onze varende, originele feestlocatie? Reserveer dan direct! Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op. Wij bieden u graag een feest op maat. Bel ons op +31 (0)43 35 15 300 voor meer informatie.


Meer informatie