Rondvaart Limburg

Rederij Stiphout verzorgt een rondvaart in Limburg vanaf onze aanlegsteiger in Maastricht. Wij bieden verschillende arrangementen voor kleine en grote gezelschappen. Voor speciale gelegenheden zoals bruiloft of bedrijfsuitje kunt u ook één van onze passagiersschepen afhuren.

Een gezellige, compleet geregelde rondvaart in Limburg
Rederij Stiphout heeft vijf passagiersschepen en een aanlegsteiger in Maastricht. We bieden diverse arrangementen voor een gezellige rondvaart in Limburg over de Maas. Tijdens de tocht worden drankjes en maaltijden geserveerd. U kunt zowel in de ochtend als in de middag varen. Wij zorgen dan altijd voor een passende maaltijd. Het is ook mogelijk een passagiersschip exclusief voor uw eigen gezelschap te huren. Wij zorgen bij elke rondvaart door Limburg dat alles volledig verzorgd wordt en naar wens verloopt.

Reserveren & contact
Deze website geeft u de mogelijkheden voor een rondvaart in Limburg van rederij Stiphout. Boek het gewenste arrangement direct online of neem contact met ons op voor een exclusieve rondvaart. Wij zijn telefonisch op +31 (0)43 3515300 en per e-mail op info@stiphout.nl bereikbaar voor al uw vragen.

Meer informatie