Vergaderen Limburg

Rederij Stiphout maakt vergaderen in Limburg speciaal en inspirerend met een arrangement op onze passagiersschepen. Wij verzorgen diverse rondvaarten vanuit Maastricht over de Maas. Daarnaast kunt u een passagiersschep exclusief voor uw gezelschap afhuren.

Vergaderen in een inspirerende omgeving in Limburg
Bij Rederij Stiphout zijn verschillende arrangementen te boeken. We kunnen op verschillende tijdstippen varen, naar verschillende plaatsen en natuurlijk op verschillende dagen. We doen echter meer dan standaard rondvaarten. U kunt namelijk ook een passagiersschip tot uw exclusieve beschikking hebben. Al onze schepen zijn geschikt voor grote gezelschappen en van alle luxe en faciliteiten voorzien. Mede hierdoor zijn onze schepen ook een uitstekende keuze als u wilt vergaderen in een inspirerende omgeving in Limburg. De arrangementen zijn dusdanig aan te passen aan uw wensen en gezelschap, zodat u verzekerd bent van een vruchtbare en productieve vergadering. Op de dag zelf zorgen onze medewerkers ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt!

Contact
Deze website geeft u een idee van de mogelijkheden voor vergaderen in Limburg op één van de passagiersschepen van Rederij Stiphout. U kunt uw wensen aan het contactformulier ons doorgeven, dan maken wij een offerte. U kunt ons bereiken middels +31 (0)43 3515300 of info@stiphout.nl.

Meer informatie