Vergaderen Limburg

Rederij Stiphout maakt vergaderen in Limburg speciaal en inspirerend met een arrangement op een van onze passagiersschepen. Wij verzorgen diverse rondvaarten vanuit Maastricht over de Maas en bieden op die manier een unieke vergaderlocatie. Daarnaast kunt u een passagiersschip exclusief voor uw gezelschap afhuren.

Vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie in Maastricht of elders in Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie in Maastricht of elders in Limburg, kom dan vergaderen bij Rederij Stiphout! Wij bieden zeer uiteenlopende arrangementen. Zo kunnen we op verschillende tijdstippen varen, naar verschillende plaatsen en natuurlijk op verschillende dagen. We doen echter meer dan standaard rondvaarten. U kunt namelijk ook een passagiersschip tot uw exclusieve beschikking hebben. Al onze schepen zijn geschikt voor grote gezelschappen en van alle luxe en faciliteiten voorzien. Mede hierdoor zijn onze schepen ook een uitstekende keuze als u wilt vergaderen in een inspirerende omgeving in Limburg. De arrangementen zijn dusdanig aan te passen aan uw wensen en gezelschap, dat u verzekerd bent van een vruchtbare en productieve vergadering. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt!

Boek ons ook voor bedrijfsuitjes of feestjes

Onze passagiersschepen in Maastricht dienen niet alleen als vergaderlocatie, maar zijn ook te boeken voor bedrijfsuitjes of feestjes. Ontdek de mogelijkheden voor vergaderen of andere activiteiten op een van onze passagiersschepen in Limburg. Geef uw wensen aan ons door. Wij stellen dan een offerte voor u op. Heeft u vragen? Bel dan naar +31 (0)43 3515300 of stuur een e-mail naar info@stiphout.nl.

Meer informatie