Vergaderlocaties

De meest unieke vergaderlocaties vindt u bij Rederij Stiphout uit Maastricht. Wij beschikken over vijf zeer stijlvolle passagiersschepen die allen zeer sfeervol zijn ingericht en over de juiste faciliteiten beschikken. Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken en u alles uit handen te nemen. Wanneer u voor Rederij Stiphout kiest, weet u zeker dat u nooit voor ongewenste verrassingen komt te staan en altijd precies weet waar u aan toe bent.

De mooiste vergaderlocaties van Maastricht
Het zal u goed doen om te horen dat onze vergaderlocaties uit een geheel eigen cateringdienst beschikken. Daarnaast bieden wij nog vele andere mogelijkheden voor u en uw gezelschap. Zo kunt u er voor kiezen om na uw productieve vergadering af te sluiten met een mooie rondvaart naar bijvoorbeeld binnenhaven ’t Bassin. Zo combineert u het nuttige met het aangename. Elk arrangement is geheel aan te passen op uw wensen en eisen. U hoort het: de juiste partner bij iedere belangrijke vergadering is Rederij Stiphout!

Contact
Klinken onze vergaderlocaties u goed in de oren? Dat horen wij graag! Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel hiervoor naar +31 (0)43 3515300 of stuur een e-mail naar info@stiphout.nl. Ziet u het ideale arrangement al op onze website? Dan is er ook de mogelijkheid om direct te reserveren.

Meer informatie