Vrijgezellen feestje

Voor een origineel en gezellig vrijgezellen feestje bent u aan het juiste adres bij Rederij Stiphout. Wij hebben een uitdagend programma voor u in petto waar u en uw gasten optimaal van kunnen genieten. Ons enthousiaste team denkt graag met u mee over de invulling van een leuke avond. Wij willen dat u nergens omkijken naar heeft en dat het u aan niets ontbreekt.

Ongekende mogelijkheden voor een vrijgezellen feestje
Wie een vrijgezellen feestje bij Rederij Stiphout reserveert gaat een fantastische avond tegemoet waar nog lang over zal worden nagepraat. Indien u wenst, kunt u over een eigen passagiersschip beschikken. Hierbij mag u zelf de vertrek- en aankomsttijden bepalen. Het zal u goed doen om te horen dat wij al een aantal programma’s voor u hebben samengesteld, maar dat het ook mogelijk is om een speciaal arrangement voor uw gezelschap samen te stellen. De mogelijkheden zijn hierbij oneindig! Op de avond zelf doen onze medewerkers er uiteraard alles aan om het u en uw gasten naar de zin te maken.

Contact en reserveren
Wilt u een vrijgezellen feestje organiseren? Schakel dan de hulp in van Stiphout uit Maastricht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden via telefoonnummer +31 (0)43 3515300 of e-mailadres info@stiphout.nl. Indien u echter al een geschikt arrangement hebt gevonden, kunt u hem ook gelijk online reserveren.

Meer informatie