Afvaartlocatie boottochten en vertreklocatie city-tours


De aanlegsteigers van Rederij Stiphout zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de St. Servaasbrug en de Wilhelminabrug. Op een prominente plaats (bij de grote scheepsschoorstenen) bevindt zich het ticket office van de rederij waar u uw passagebiljetten kunt afhalen.

U kunt heerlijk wandelen op deze Maaspromenade, waar verschillende terrassen zijn en ook “Brasserie Bonhomme” is gevestigd. In dit fraaie restaurant aan de Maasoever, met uitzicht op de St. Servaasbrug en de passerende schepen, kunt u genieten van lekkere en smaakvolle gerechten.


De Amerikaanse schoolbussen die City-Tours in Maastricht verzorgen vertrekken ook vanaf het ticket office van de rederij.

Omdat de Maaspromenade een wandelgebied is en grote delen van de dag niet toegankelijk is voor auto’s, adviseren wij u uw auto te parkeren in een van de parkeergelegenheden in de nabije omgeving van de rederij.

Kijk op de site www.q-park.nl voor informatie over de openingstijden, locaties en tarieven van de diverse parkeermogelijkheden in Maastricht.

Op de site www.maastrichtbereikbaar.nl vindt u actuele informatie over het verkeer in en om Maastricht.