Rondvaart met grottenbezoek

HELAAS IS HET, VANWEGE CORONA, NIET MOGELIJK OM EEN COMBINATIE MET DE GROTTEN TE MAKEN. ZODRA DIT WEL WEER KAN IS DE TOCHT WEER BOEKBAAR

Programma van 3 uur

U maakt dezelfde rondvaart, maar na 20 minuten varen gaat u van boord bij de St. Pietersberg om na een korte wandeling bij “Buitengoed Slavante” te komen. Vanaf het “verzamelpunt voor de rondleidingen” vertrekken de grottengidsen voor uw tocht door de koele duisternis van de mergelgangen. In het labyrint van duizenden gangen moet u echt de weg kennen om niet te verdwalen. Talloze tekeningen en opschriften zijn een stille getuige van het harde werk dat hier verzet is. De grottengidsen bieden een boeiende rondleiding voor jong en oud, vol spanning, geheimzinnigheid, geschiedenis en…. een vleugje romantiek. Na de rondleiding kunt u nog een wandeling maken op de St. Pietersberg of naar de aanlegsteiger terugkeren voor het 2e deel van uw boottocht, waarbij de boten telkens 20 minuten over het uur afvaren.

I.v.m. een klimmende wandeling naar de grotten is dit programma niet geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn! De temperatuur in de grotten is het gehele jaar ca. 12 graden. 
 

Vaarschema

Za 11 dec '21
Zo 12 dec '21
Za 18 dec '21
Zo 19 dec '21
Ma 27 dec '21
Toon meer...
Di 28 dec '21
Wo 29 dec '21
Do 30 dec '21

Prijzen

Volwassenen € -
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) € -
Een extra afvaart om 10.00 / 11.00 uur is mogelijk voor groepen vanaf 45 personen.
Reserveer uw boottocht