Rondvaart met grottenbezoek

LET OP. VOOR DEZE BOOTTCHT IS HET NOODZAKELIJK OM TE RESERVEREN

Programma van 3 uur

U maakt dezelfde rondvaart, maar na 20 minuten varen gaat u van boord bij de St. Pietersberg om na een korte wandeling bij “Buitengoed Slavante” te komen. Vanaf het “verzamelpunt voor de rondleidingen” vertrekken de grottengidsen voor uw tocht door de koele duisternis van de mergelgangen. In het labyrint van duizenden gangen moet u echt de weg kennen om niet te verdwalen. Talloze tekeningen en opschriften zijn een stille getuige van het harde werk dat hier verzet is. De grottengidsen bieden een boeiende rondleiding voor jong en oud, vol spanning, geheimzinnigheid, geschiedenis en…. een vleugje romantiek. Na de rondleiding kunt u nog een wandeling maken op de St. Pietersberg of naar de aanlegsteiger terugkeren voor het 2e deel van uw boottocht, waarbij de boten telkens 20 minuten over het uur afvaren.

I.v.m. een klimmende wandeling naar de grotten is dit programma niet geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn! De temperatuur in de grotten is het gehele jaar ca. 12 graden.

TIP: Lunchen op de Maas (minimaal 10 personen)

Combineer uw rondvaart inclusief grottenbezoek met een uitgebreide Limburgse koffietafel. Deze lunch bestaat uit 4 soorten vleeswaren, kaas, jam, yoghurt, broodjes en broodsoorten. Koffie, thee en melk worden onbeperkt geschonken.

U dient er rekening mee te houden dat uw programma 4 uur duurt omdat u 1 uur extra meevaart voor uw lunch aan boord van ons passagiersschip.

De prijs van dit arrangement (rondvaart inclusief lunch en grottenbezoek) bedraagt € 29,15 voor volwassenen en € 18,60 voor kinderen (4 t/m 12 jaar).

Vooraf reserveren is noodzakelijk 

 

Tip: St. Pietersberg Arrangement

Combineer uw rondvaart inclusief grottenbezoek met een lunch bij “Buitengoed Slavante”. Afhankelijk van het tijdstip van de dag wordt voorafgaand (afvaart Maastricht om 12.00 uur en 13.00 uur) of na afloop van het grottenbezoek (afvaart Maastricht om 11.00 uur) een lunch geserveerd. Het totale programma duurt dan 4 uur. Minimale groepsgrootte 10 personen, maximum 50 personen.
Niet te boeken op zondagen. Vooraf reserveren is noodzakelijk.
De prijs van dit arrangement bedraagt voor volwassenen € 33,80. Kinderen (4 t/m 12 jaar) betalen € 21,30 (rondvaart met grottenbezoek + lunch bij “Buitengoed Slavante”).
Samenstelling van de lunch:
Jong belegen kaas, 3 verschillende soorten vleeswaren, huisgemarineerde zalm, rauwkost, boerenbrood en broodjes. Koffie en thee worden naar wens geschonken.

Vaarschema

Za 21 dec '19
Zo 22 dec '19
Ma 23 dec '19
Vr 27 dec '19
Za 28 dec '19
Zo 29 dec '19
Toon meer...
Ma 30 dec '19

Prijzen

Volwassenen € 17,70
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) € 11,65
Een extra afvaart om 10.00 / 11.00 uur is mogelijk voor groepen vanaf 45 personen.

Combi arrangementen

Boek uw boottocht met een speciaal arrangement tegen een speciaal tarief

Reserveer uw boottocht

Uw gegevensInschrijven nieuwsbrief