Brunch boottocht

Voor een heerlijke brunch boottocht kunt u rekenen op Rederij Stiphout uit Maastricht. Wij hebben een verrassend programma voor u in huis. Ons enthousiaste team staat klaar om u een fantastische dag te bezorgen. Het is ons streven u en de andere gasten onbezorgd te laten genieten en alles uit handen te nemen. Een boottocht bij Rederij Stiphout zal u nog lang bij blijven en is een echt dagje uit.

Brunch boottocht naar wens
Een brunch boottocht is een origineel idee. Rederij Stiphout biedt u de mogelijkheid samen met genodigden over een passagiersschip te beschikken. Hierbij kunt u zelf de route en de aankomst- en vertrektijden bepalen. Wij doen er alles aan deze tocht op uw wensen en voorkeuren af te stemmen. Zo kunt u kiezen voor een vooraf vastgesteld arrangement maar is het ook mogelijk om een programma speciaal aan de hand van uw wensen samen te stellen. Onze mogelijkheden zijn eindeloos!

Contact
Klinkt een brunch boottocht van Rederij Stiphout u goed in de oren? Reserveer dan direct uw arrangement online of neem contact met ons op voor meer informatie over een arrangement naar wens. Hiervoor kunt u bellen naar +31 (0)43 3515300 of mailen naar info@stiphout.nl.

Meer informatie