Mosselcruise

Duur van tocht: 19.00 - 21.30 uur
Inschepen vanaf: 18.30 uur
Volwassenen € 50,00 Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 32,00

Smaakvolle mosselcruise op zaterdag 28 januari terwijl de boot langs de stad, over de Maas vaart. Geniet van dit heerlijke 3 gangen mosselmenu tijdens de 2,5 uur durende boottocht. Voor de niet-mossel liefhebber is er ook een vlees of vegetarisch menu. Bij het boeken dient u uw keuze aan te geven.

Voorgerecht
Gefrituurde mosseltjes
of
Huisgemaakte kalfskroketjes
of
Champignons in kruiden roomsaus

Hoofdgerecht
Mosselen op traditionele wijze met 3 sausjes
of
Schnitzel met stroganoff of champignonsaus
of
Gefrituurde Tempura courget/punt paprika en een garnituur van polenta en een pikante sausje

Frietjes
Pompoensalade
Tomatensalade

Dessert
Moelleux (warm chocolade gebakje) met vanille ijs en slagroom

 

  • boatNeem plaats aan de speciaal voor u gereserveerde tafel

    Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

  • boatAperitief van het huis

    U wordt door de bemanning ontvangen met een feestelijk aperitief

  • crossInclusief diverse highlights van de stad

    De boot vaart natuurlijk langs de mooiste plekjes van de stad, zoals de Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Gouvernement en de Sint Pietersberg.

Veelgestelde vragen

Kan ik met de rolstoel aan boord komen?

2 van onze 5 passagiersschepen zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers, er is dus ook een invalide toilet aanwezig. Vanwege ons uitgebreide vaarprogramma is het niet altijd mogelijk om een aangepast schip in te zetten. Indien u een boottocht wilt boeken en u of iemand in uw gezelschap zit in een rolstoel dan kan dat uitsluitend via onze reserveringsafdeling.

Heeft u een vaarbon of surprise factory cheque?

U dient dan een reservering te maken via onze reserveringsafdeling

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat u de betaling voldaan heeft ontvangt u de tickets in uw mailbox. Indien u geen tickets ontvangt adviseren wij u eerst uw spambox te raadplegen. Indien u daar ook geen tickets aantreft dient u contact met ons op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Kan ik annuleren?

Na aankoop van uw ticket kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket wel kosteloos omzetten naar een andere datum. Hiervoor neemt u contact met ons op onze reserveringsafdeling.

Hoe kom ik bij de Rederij?

De aanlegsteigers en het ticketoffice zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de Sint Servaasbrug en de Wilhelminabrug. De City-Tour door Maastricht, die verzorgd wordt door onze Amerikaanse schoolbus, vertrekt ook vanaf deze locatie. De Maaspromenade is een wandelgebied en is grote delen van de dag niet toegankelijk voor auto’s (11.00-18.00 uur). Wij adviseren uw auto te parkeren in één van de parkeergarages in de nabije omgeving van de Rederij. Kijk op Maastricht Bereikbaar voor het plannen van uw reis naar onze locatie aan de Maaspromenade 58.

Kan ik passagiers bij de boot afzetten?

De Maaspromenade is een voetgangersgebied en dus niet bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Mosae Forum aan de Maasboulevard 40. Touringcars hebben wel de hele dag de mogelijkheid om gasten af te zetten en weer op te halen. Zij kunnen gebruik maken van de route via Het Bat en Kesselskade. Voor het parkeren van Touringcars verwijzen wij naar de website van Maastricht Bereikbaar

Mag de hond mee?

Tijdens de Mosselcruise mag u de hond niet meenemen.

Zit ik binnen of buiten?

Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

Sluiten