Saturday Night Dinner Cruise

Duur van tocht: 19.00 - 22.00 uur
Inschepen vanaf: 18.30 uur
Volwassenen € 50,00 Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 32,00

Op zaterdagavond sfeervol dineren op de Maas terwijl de boot, tijdens een 2,5 uur durende cruise, langs de stad, over de Maas vaart. Tijdens deze cruise presenteert de bemanning een uitgebreid diner dat elke maand in het teken staat van een ander thema. U wordt ontvangen met een feestelijk aperitief. De bemanning serveert een voorgerecht aan tafel. Voor het hoofdgerecht wordt u uitgenodigd aan het buffet en is er een keuze uit diverse gerechten. Als afsluiting wordt een dessert geserveerd.

 

Elke maand staat het dinerbuffet in het teken van een speciaal thema.
In de maand juni is dat Italiaans

Voorgerecht
Sampler platter met vitello tonato, Minestrone soepje, Parma ham, Bruchette, aioli en olijven

*Sampler platter met courgette, Minestrone soepje, spiesje zongedroogde tomaat met mozzarella, crostini, bruchette, aioli en olijven*

 

Hoofdgerechtenbuffet
Risotto funghi en truffel

*Vegetarische lasagne*
*Aubergine frittata*


Saltimbocca van varkenshaas met een witte wijn saus
Gegrilde groente
Italiaanse aardappelgratin met tomaat en mozzarella
Fettuchini met scampi’s

Salade met carpaccio, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaatjes
Pasta mediterrane met zongedroogde tomaatjes
Antipasti van groente

 

Dessert
Trio van Tiramisu, limoncello parfait en verse aardbeien met munt

*Vegetarisch*

Overige maandenOverige thema's
JuliZomer
AugustusTapas
SeptemberGrieks
OktoberHerfst
NovemberWild
DecemberKerst

 

 • boatNeem plaats aan de speciaal voor u gereserveerde tafel

  Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

 • boatAperitief van het huis

  U wordt door de bemanning ontvangen met een feestelijk aperitief

 • boatUitgebreid diner met elke maand een ander thema

  Wij presenteren tijdens deze cruise een uitgebreid diner dat elke maand in het teken staat van een ander thema.

 • crossInclusief diverse highlights van de stad

  De boot vaart natuurlijk langs de mooiste plekjes van de stad, zoals de Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Gouvernement en de Sint Pietersberg.

Extra's bij je boottocht?

U kunt de extra's toevoegen in de volgende stap van het bestelproces.

Aanvraag rolstoelticket

Zit u of iemand in uw gezelschap in een rolstoel? Wij weten pas 2 weken van tevoren welk schip de Saturday Night Dinner Cruise zal maken. Vraag daarom uw tickets aan via onze reserveringsafdeling.

Veelgestelde vragen

Kan ik met de rolstoel aan boord komen?

2 van onze 5 passagiersschepen zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers, er is dus ook een invalide toilet aanwezig. Vanwege ons uitgebreide vaarprogramma is het niet altijd mogelijk om een aangepast schip in te zetten. Indien u een boottocht wilt boeken en u of iemand in uw gezelschap zit in een rolstoel dan kan dat uitsluitend via onze reserveringsafdeling.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat u de betaling voldaan heeft ontvangt u de tickets in uw mailbox. Indien u geen tickets ontvangt adviseren wij u eerst uw spambox te raadplegen. Indien u daar ook geen tickets aantreft dient u contact met ons op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Kan ik annuleren?

Na aankoop van uw ticket kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket wel tot 48 uur vooraf kosteloos omzetten naar een andere datum. Hiervoor neemt u contact met ons op onze reserveringsafdeling.

Hoe kom ik bij de Rederij?

De aanlegsteigers en het ticketoffice zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de Sint Servaasbrug en de Wilhelminabrug. De City-Tour door Maastricht, die verzorgd wordt door onze Amerikaanse schoolbus, vertrekt ook vanaf deze locatie. De Maaspromenade is een wandelgebied en is grote delen van de dag niet toegankelijk voor auto’s (11.00-18.00 uur). Wij adviseren uw auto te parkeren in één van de parkeergarages in de nabije omgeving van de Rederij. Kijk op Maastricht Bereikbaar voor het plannen van uw reis naar onze locatie aan de Maaspromenade 58.

Kan ik passagiers bij de boot afzetten?

De Maaspromenade is een voetgangersgebied en dus niet bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Mosae Forum aan de Maasboulevard 40. Touringcars hebben wel de hele dag de mogelijkheid om gasten af te zetten en weer op te halen. Zij kunnen gebruik maken van de route via Het Bat en Kesselskade. Voor het parkeren van Touringcars verwijzen wij naar de website van Maastricht Bereikbaar

Mag de hond mee?

Tijdens de Saturday night dinner cruise mag u de hond niet meenemen.

Zit ik binnen of buiten?

Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

Heeft u een vaarbon of surprise factory cheque?

Hiervoor neemt u contact op met onze reserveringsafdeling.

Sluiten