Vaar Sinterklaas tegemoet

Duur van tocht: 10.00 - 11.15 uur
Inschepen vanaf: 9.00 uur
Volwassenen € 12,00 Kinderen (4 t/m 12 jr) € 6,50 Kinderen <4 jaar € 1,-

TICKETS VOOR HET TEGEMOET VAREN ZIJN
VANAF ZATERDAG 1 OKTOBER ONLINE TE KOOP

Tijdens de intocht van Sinterklaas in Maastricht op zaterdag 12 november is het weer mogelijk om Sinterklaas tegemoet te varen. Vanaf de aanlegsteigers van Rederij Stiphout vertrekken de schepen om Sinterklaas op de Maas te zoeken en hem de weg te wijzen naar alle lieve kinderen in de stad. Vanaf 9.00 uur bent u al welkom aan boord en om 10.00 uur gooit de matroos de trossen los. Wie weet van welke kant Sinterklaas het land komt binnen varen?

  • crossComfortabele zitplaatsen aan boord

    Onze schepen zijn comfortabel ingericht en u bent dan ook altijd verzekerd van een goede zitplaats.

  • boatZoektocht naar de stoomboot

    Help mee om de stoomboot te vinden op de Maas.

  • boatVaar langs de stoomboot en wijs hem de weg

    Als je de stoomboot gevonden hebt, wijs hem dan de weg naar Maastricht

Veelgestelde vragen

Kan ik met de rolstoel aan boord komen?

Ja dat kan. Alle schepen van de Rederij varen deze dag uit en 2 van deze schepen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat u de betaling voldaan heeft ontvangt u de tickets in uw mailbox. Indien u geen tickets ontvangt adviseren wij u eerst uw spambox te raadplegen. Indien u daar ook geen tickets aantreft dient u contact met ons op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Kan ik annuleren?

Na aankoop van uw ticket kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket wel kosteloos omzetten naar een andere datum. Hiervoor neemt u contact met ons op onze reserveringsafdeling.

Hoe kom ik bij de Rederij?

De aanlegsteigers en het ticketoffice zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de Sint Servaasbrug en de Wilhelminabrug. De City-Tour door Maastricht, die verzorgd wordt door onze Amerikaanse schoolbus, vertrekt ook vanaf deze locatie. De Maaspromenade is een wandelgebied en is grote delen van de dag niet toegankelijk voor auto’s (11.00-18.00 uur). Wij adviseren uw auto te parkeren in één van de parkeergarages in de nabije omgeving van de Rederij. Kijk op Maastricht Bereikbaar voor het plannen van uw reis naar onze locatie aan de Maaspromenade 58.

Kan ik passagiers bij de boot afzetten?

De Maaspromenade is een voetgangersgebied en dus niet bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Mosae Forum aan de Maasboulevard 40. Touringcars hebben wel de hele dag de mogelijkheid om gasten af te zetten en weer op te halen. Zij kunnen gebruik maken van de route via Het Bat en Kesselskade. Voor het parkeren van Touringcars verwijzen wij naar de website van Maastricht Bereikbaar

Mag de hond mee?

Nee, er zijn deze dag heel veel kleine kindjes op de boot, dus voor deze keer mogen de honden niet mee

Sluiten