City Tour B

Duur van tocht: 2 uur
Instappen vanaf: 15 minuten voor vertrek
Volwassenen € 21,00 Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 12,50

Tot en met 25 mei wordt onze Amerikaanse schoolbus vervangen door onze Zonnetrein, de route van Tour A wordt hiermee dan ook aangepast naar de route van Tour E

 

Vanaf 22 juli 2024 zal de City-Tour B gereden worden door onze Zonnetrein volgens de route van City-Tour E

Een circa 45 minuten durende rondrit waarbij u op een originele manier kunt kennismaken met zowel het historische als moderne Maastricht. Een route langs onder andere de oude stadsomwalling, de historische binnenhaven ’t Bassin, de Markt, het Vrijthof, het gezellige stadsdeel Wyck met gebouwen uit het begin van de 20ste eeuw, de architectuurwijk Céramique met onder andere het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (waar het verdrag van Maastricht is ondertekend) en de Sint Pietersberg. Na de busrit stapt u op de rondvaartboot voor een leuke boottocht op de Maas, langs het oude centrum van de stad en haar omgeving, richting Belgische grens. Wij passeren onder andere de historische Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Bonnefantenmuseum en het Gouvernement. Nabij de Nederlands/Belgische grens, voor de sluis van Ternaaien, keert de boot terug naar het centrum van Maastricht.

  • audioExplicatie in Nederlands, Engels en Duits

    Tijdens de stadsrondrit en de rondvaart op de Maas is er een explicatie in het Nederlands, Engels en Duits.

  • crossUnieke rondrit door de oude en nieuwe stad

    Onze rondrit brengt u zowel in de oude alsook de nieuwe binnenstad

  • boatInclusief diverse highlights langs het water

    De rondvaartboot vaart langs de mooiste plekjes van de stad, zoals de Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Gouvernement en de Sint Pietersberg.

Sluiten