Saturday Night Dinner Cruise All-inclusive

Duur van tocht: 19.00-22.00 uur
Inschepen vanaf: 18.30 uur
Volwassenen € 66,00 Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 39,50

Sfeervol dineren op de Maas terwijl de boot langs de stad, over de Maas vaart. Tijdens deze cruise schenkt de bemanning onbeperkt drankjes naar wens (koffie, thee, frisdranken, fruitsappen, pils, speciaal bier, port, sherry, martini, rode en witte wijn, rosé, jenevers en longdrinks op basis van jenevers). U geniet van een uitgebreid diner dat elke maand in het teken staat van een ander thema. U wordt ontvangen met een feestelijk aperitief. De bemanning serveert een voorgerecht aan tafel. Voor het hoofdgerecht wordt u uitgenodigd aan het buffet en is er een keuze uit diverse gerechten. Als afsluiting wordt een dessert geserveerd.

 

Elke maand staat het dinerbuffet in het teken van een speciaal thema.
In de maand juli is dat "Zomer"

*De schuin gedrukte vegetarische gerechten zijn niet standaard aanwezig, u kunt bij de aankoop van de tickets bij opmerkingen invullen dat u vegetarisch wenst te dineren*

Voorgerecht
Salade met Serano ham en meloen en een sinaasappel dressing
*Carpaccio van tomaat en Mozzarella met basilicum pesto*

Hoofdgerechtenbuffet
Kalfs Entrecôte  met een tuinkruidensaus
Dorade filet met prei,wortel en zeekraal geserveerd met een rivierkreeftensaus
*Gevulde aubergine met groene asperges, vegetarische kaas en
een garnituur van spaghetti, zongedroogde tomaat en tuinkruiden*

Aardappel broccoli Gratin
Mix van zomerse groente met groene asperges
Romeinse sla met paprika, venkel, radijs en Abdij kaas
Pasta salade met doperwten en zongedroogde tomaatjes

Dessert
Yoghurt bosvruchten ijs met verse aardbeien en blauwe bessen en vanille saus

 

 • boatNeem plaats aan de speciaal voor u gereserveerde tafel

  Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

 • boatDrankjes naar wens tijdens de tocht

  U wordt door de bemanning ontvangen met een feestelijk aperitief. Tijdens deze cruise schenkt de bemanning onbeperkt drankjes naar wens (koffie, thee, frisdranken, fruitsappen, pils, speciaal bier, port, sherry, martini, rode en witte wijn, rosé, jenevers en longdrinks op basis van jenevers).

 • boatUitgebreid diner met elke maand een ander thema

  Wij presenteren tijdens deze cruise een uitgebreid diner dat elke maand in het teken staat van een ander thema.

 • crossInclusief diverse highlights van de stad

  De boot vaart natuurlijk langs de mooiste plekjes van de stad, zoals de Sint Servaasbrug, de Onze Lieve Vrouwen Basiliek, het Gouvernement en de Sint Pietersberg.

Extra's bij je boottocht?

U kunt de extra's toevoegen in de volgende stap van het bestelproces.

Aanvraag rolstoelticket

Zit u of iemand in uw gezelschap in een rolstoel? Wij weten pas 2 weken van tevoren welk schip de Saturday Night Dinner Cruise zal maken. Vraag daarom uw tickets aan via onze reserveringsafdeling.

Veelgestelde vragen

Kan ik met de rolstoel aan boord komen?

2 van onze 5 passagiersschepen zijn volledig aangepast voor rolstoelgebruikers, er is dus ook een invalide toilet aanwezig. Vanwege ons uitgebreide vaarprogramma is het niet altijd mogelijk om een aangepast schip in te zetten. Indien u een boottocht wilt boeken en u of iemand in uw gezelschap zit in een rolstoel dan kan dat uitsluitend via onze reserveringsafdeling.

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Nadat u de betaling voldaan heeft ontvangt u de tickets in uw mailbox. Indien u geen tickets ontvangt adviseren wij u eerst uw spambox te raadplegen. Indien u daar ook geen tickets aantreft dient u contact met ons op te nemen met onze reserveringsafdeling.

Kan ik annuleren?

Na aankoop van uw ticket kunt u niet meer annuleren en is er ook geen restitutie meer mogelijk van tickets die u niet gaat gebruiken. U kunt uw ticket wel kosteloos omzetten naar een andere datum. Hiervoor neemt u contact met ons op onze reserveringsafdeling.

Hoe kom ik bij de Rederij?

De aanlegsteigers en het ticketoffice zijn gelegen aan de Maaspromenade 58, midden in het centrum van Maastricht, tussen de Sint Servaasbrug en de Wilhelminabrug. De City-Tour door Maastricht, die verzorgd wordt door onze Amerikaanse schoolbus, vertrekt ook vanaf deze locatie. De Maaspromenade is een wandelgebied en is grote delen van de dag niet toegankelijk voor auto’s (11.00-18.00 uur). Wij adviseren uw auto te parkeren in één van de parkeergarages in de nabije omgeving van de Rederij. Kijk op Maastricht Bereikbaar voor het plannen van uw reis naar onze locatie aan de Maaspromenade 58.

Kan ik passagiers bij de boot afzetten?

De Maaspromenade is een voetgangersgebied en dus niet bereikbaar met de auto, de dichtstbijzijnde parkeergarage is parkeergarage Mosae Forum aan de Maasboulevard 40. Touringcars hebben wel de hele dag de mogelijkheid om gasten af te zetten en weer op te halen. Zij kunnen gebruik maken van de route via Het Bat en Kesselskade. Voor het parkeren van Touringcars verwijzen wij naar de website van Maastricht Bereikbaar

Mag de hond mee?

Tijdens de Saturday night dinner cruise mag u de hond niet meenemen.

Zit ik binnen of buiten?

Wij reserveren voor uw gezelschap een eigen tafel aan boord die de gehele tocht tot uw beschikking staat. U kunt dus ook gerust een kijkje op het buitendek nemen.

Sluiten