Dagarrangementen in combinatie met de Amerikaanse schoolbus

Duur van tocht: 1 tot 3,5 uur
Instappen vanaf: In overleg
Vanaf € 365,00

Stiphout Tours & Trips beschikt over een prachtige Amerikaanse “Chicago” schoolbus die u kunt afhuren om uw gasten op een originele wijze te vervoeren naar diverse locaties in en rondom Maastricht. Na vele jaren kinderen naar school te hebben gebracht, is het nu uw beurt om kennis te maken met deze unieke schoolbus, met zijn stoere uiterlijk en opvallende gele kleur. In de schoolbus is plaats voor 44 gasten.

Charterprijzen Amerikaanse schoolbus
U kunt onze schoolbus per uur charteren. De kosten voor het charteren zijn als volgt
Kosten 1e uur € 365,00.Kosten vervolg uren € 140,00 per uur
Wachturen €75,00

 

City-Tour Maastricht inclusief ervaren gids
Ontdek Maastricht in een Amerikaanse schoolbus tijdens een circa 1,5 uur durende rondrit, waarbij u op een comfortabele wijze en originele manier kunt kennismaken met zowel het historische als moderne Maastricht. De route voert langs onder andere de oude stadsomwalling, prachtige kerken, het gezellige stadsdeel Wyck, de nieuwe architectuurwijk Céramique, het Gouvernementsgebouw, de St. Pietersberg, de Markt en het Vrijthof. Wij rijden ook door het Jekerdal, op Belgisch grondgebied, en langs het prachtige Chateau Neercanne. Tijdens de rit geeft een gids uitleg over de bezienswaardigheden die worden gepasseerd.
De kosten voor het charteren van uw eigen schoolbus voor deze circa 1,5 uur durende rondrit inclusief ervaren gids bedragen € 495,00.

 

City-Tour & bezoek grotten van Kanne en bierproeverij of grottenproeverij

Dit programma is een ca. 1 uur durende rondrit door Maastricht met een ervaren gids. het eindpunt is  het Belgische plaatsje Kanne alwaar een rondleiding in de grotten wordt voorzien.
Tijdens de rondleiding wordt ook een bezoek gebracht aan de opslagplaats van het Mosasaurusbier waar u dit bier kunt proeven met een blokje kaas en worst.
Na afloop van het bezoek staat de bus weer voor u klaar om u terug te brengen naar een gewenste plek in Maastricht.

De totale duur van dit programma is circa 3,5 uur en de kosten zijn € 39,50 p.p. (minimale deelname 35 personen)

 

City-Tour & bezoek wijnhuis Hoeve Nekum
Een circa 1 uur durende rondrit door Maastricht onder begeleiding van een  ervaren gids en vervolgens een bezoek aan wijnhuis Hoeve Nekum inclusief rondleiding en wijnproeverij. Na afloop van het bezoek staat de bus weer voor u klaar om u terug te brengen naar een gewenste plek in Maastricht.
De totale duur van dit programma is circa 3,5 uur en de kosten zijn € 37,50 p.p. (minimale deelname 35 personen)