Dagarrangementen in combinatie met een schip

Duur van tocht: 4,50 tot 10 uur
Instappen vanaf: in overleg
Vanaf €65,00 per persoon

Bent u met uw gezelschap op zoek naar een dagvullend programma en wilt u alles op een centrale plek regelen? Kies dan voor een van onze dagarrangementen met onze passagiersschepen.

Middagtocht Kanne
Een middagtocht naar het Belgische plaatsje Kanne inclusief een rondleiding in de grotten met aansluitend een bierproeverij
12.00 uur: Ontvangst aan boord van uw eigen passagiersschip en vertrek van de boot naar het Belgische plaatsje Kanne. Tijdens de tocht passeren wij o.a. de bekende “Stop van Ternaaien”, waar de boot 15 meter omhoog wordt geschut van de Maas naar het Albertkanaal. Na afvaart serveren wij onze Captains class lunch met diverse koude en warme gerechten.

Ca.13.45 uur: Aankomst te Kanne en aanvang van een rondleiding in de grotten aldaar, waarbij ook een bezoek wordt gebracht aan de opslagplaats van het grottenbier van Kanne. Tijdens de rondleiding kunt u dit heerlijke Mosasaurusbier zelf proeven tezamen met een blokje grottenkaas (gerijpt in de grotten van Zichen) en een stukje worst in een van de sfeervol verlichte gangen.

Ca.15.30 uur: Wij verwachten de gasten weer aan boord voor de terugvaart naar Maastricht.

Ca.17.00 uur: Aankomst te Maastricht en ontscheping.
 

De prijs van dit arrangement bedraagt € 69,00 p.p. en is inclusief
• Charteren van uw eigen passagiersschip • Uitgebreide lunch aan boord • Rondleiding in de grotten van Kanne • Bierproeverij in de grotten met kleine hapjes
(minmale deelname 50 personen)

 

Historisch Maastricht
Tijdens dit programma laten wij u kennis maken met een aantal historische plekjes in Maastricht, waar zelfs vele Maastrichtenaren nog niet zijn geweest

10.00 uur: Ontvangst van de gasten aan boord van onze “Belvédèrevallei” met koffie en vlaai. Dit schip is exclusief gereserveerd voor uw groep en is van het type “grachtenboot”. De kapitein staat zogezegd tussen de gasten in en verstrekt graag informatie over het schip en de vaarroute. De schuifdaken van het schip kunnen geheel geopend worden zodat de gasten een goed uitzicht hebben over de omgeving. Tevens is er een buitendek waar circa 20 gasten kunnen plaatsvinden.

10.15 uur: Vertrek van de boot voor het maken van een tocht door de historische binnenhaven van Maastricht, ’t Bassin (uit 1826). Tijdens de vaart passeren wij onder andere 3 sluizen en een tunnel die onderdeel uitmaakte van de voormalige vestingwerken van Maastricht.

Rond 10:45 uur zet de bemanning etagères op tafel met kleine lekkernijen zoals fingersandwiches en Italiaans brood met dippers en tapenades.

12.45 uur: Einde van de boottocht. Gidsen staan gereed om u mee te nemen voor een circa 1,5 uur durende wandeling door het historische centrum van Maastricht.

15.45 uur: De wandeling eindigt bij de Bisschopsmolen. Dit is de oudste, nog werkende, watermolen van Nederland en wordt aangedreven door het riviertje de Jeker. De molen is nu in gebruik als bakkerij. De
bakker vertelt met trots een kort verhaal onder het genot van een lekkernij uit de bakkerij.

15.45 uur: Einde van uw arrangement “Historisch Maastricht”.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 65,00 p.p. en is inclusief
• Charterboottocht door de historische binnenhaven ‘t Bassin • Koffie met zoetigheden • Etagères met diverse hapjes • Stadswandeling o.l.v. een gids • Bezoek Bisschopsmolen incl. lekkernij uit de bakkerij
(Minimale deelname 45 personen, maximaal 70 personen)

 

Verrassend Maastricht
Een geweldig leuk arrangement voor diegene die Maastricht eens op een andere manier willen beleven

12.00 uur: Uw programma in Maastricht begint met een lunch in de “Riverside Lounge” in het centrum van de stad.

13.15 uur: Na de lunch wandelt u op eigen gelegenheid via de historische St. Servaasbrug naar het stadsdeel Wyck, waar aan de Wycker Grachtstraat 26, Brouwerij Bosch gevestigd is. In dit beschermd Rijksmonument werd tot 1970 bier gebrouwen. Tijdens de interessante rondleiding krijgt u een goed beeld hoe hier vroeger gewerkt en geleefd werd. Na afloop worden in de gelagkamer 2 ambachtelijke bieren geschonken.

Ca. 15.30 uur: De gasten kunnen nu op eigen gelegenheid nog even de stad bezoeken en zelf ervaren waarom Maastricht zo’n leuke stad is.

18.00 uur: Wij verwachten de gasten bij onze aanlegsteigers, gelegen aan de Maaspromenade in Maastricht, tussen de St. Servaasbrug en de Wilhelminabrug, voor een avondtocht op de Maas. Drankjes (exclusief buitenlands gedistilleerde dranken) worden naar wens geschonken. De bediening serveert een voorgerecht uit aan tafel en daarna kunnen de gasten zelf hun hoofdgerecht samenstellen aan een uitgebreid warm buffet. Tijdens de tocht passeren wij, indien mogelijk, de bekende “Stop van Ternaaien”. In deze sluis wordt de boot 15 meter omhoog geschut van de Maas naar het Albertkanaal. 

22.00 uur: Aankomst te Maastricht en einde van het arrangement.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 95,00 p.p. en is inclusief
• Lunch in restaurant ‘de Riverside Lounge’ in het centrum van Maastricht • Rondleiding met proeverij bij Brouwerij Bosch • Charteren eigen passagiersschip (4 uur) • Drankjes naar wens (excl. buitenlands gedistilleerde dranken) • Voorgerecht aan tafel en uitgebreid warm buffet
(Minimale deelname 45 personen)

 

Verrassend Luik
“Met de boot naar Luik” is een begrip in Maastricht. Sinds de 2e helft van de 19e eeuw is er al een bootverbinding tussen Maastricht en Luik met vracht en passagiers. Nu kunt ú ervaren waarom Luik al zolang een populaire bestemming is.

11.00 uur: Ontvangst aan boord van uw, exclusief gereserveerd, passagiersschip met koffie en Limburgse vlaai.

11.15 uur: Vertrek van de boot voor het maken van een tocht naar Luik. Tijdens de vaart passeren wij de bekende “Stop van Ternaaien”. In dit imposante sluizenstelsel (uit 1933) wordt de boot 15 meter omhoog
geschut van de Maas naar het Albertkanaal.

Ca. 13.00 uur: Wij serveren vanaf een buffet soep en belegde broodjes.

Ca 13.45 uur: De boot meert af in het centrum van Luik. De gasten gaan hier van boord en kunnen op eigen gelegenheid deze interessante stad bezoeken. Het is ook mogelijk om een stadswandeling te maken onder leiding van VVV-gidsen of een ander programma in Luik samen te stellen.

16.15 uur: Wij verwachten de gasten weer terug aan boord.

Ca. 16.30 uur: De boot vertrekt voor de terugvaart naar Maastricht. Tijdens de terugtocht kunnen de gasten genieten van een uitgebreid koud & warm buffet met diverse streekgerechten.

Ca. 19.00 uur: Aankomst te Maastricht en einde van het arrangement.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 95,00 p.p. en is inclusief
• Charterboottocht Maastricht – Luik v.v. met uw eigen passagiersschip • Koffie met Limburgse vlaai bij inscheping • Soep en belegde broodjes tijdens de heenvaart • Bezoek aan de stad Luik op eigen gelegenheid • Uitgebreid koud & warm buffet tijdens de terugvaart
(Minimale deelname 50 personen)