Dagarrangementen in combinatie met een schip

Duur van tocht: 4,50 tot 10 uur
Instappen vanaf: in overleg
Vanaf €65,00 per persoon

Bent u met uw gezelschap op zoek naar een dagvullend programma en wilt u alles op een centrale plek regelen? Kies dan voor een van onze dagarrangementen met onze passagiersschepen.

Middagtocht Kanne
Een middagtocht naar het Belgische plaatsje Kanne inclusief een rondleiding in de grotten met aansluitend een bierproeverij
11.30 uur: Ontvangst aan boord van uw eigen passagiersschip en vertrek van de boot naar het Belgische plaatsje Kanne. Tijdens de tocht passeren wij o.a. de bekende “Stop van Ternaaien”, waar de boot 15 meter omhoog wordt geschut van de Maas naar het Albertkanaal. Na afvaart serveren wij onze Captains class lunch met diverse koude en warme gerechten.

Ca.13.15 uur: Aankomst te Kanne en aanvang van een rondleiding in de grotten aldaar, waarbij ook een bezoek wordt gebracht aan de opslagplaats van het grottenbier van Kanne. Tijdens de rondleiding kunt u dit heerlijke Mosasaurusbier zelf proeven tezamen met een blokje grottenkaas (gerijpt in de grotten van Zichen) en een stukje worst in een van de sfeervol verlichte gangen.

Ca.15.30 uur: Wij verwachten de gasten weer aan boord voor de terugvaart naar Maastricht. Tijdens de terugvaart worden nog warme snacks geserveerd.

Ca.17.00 uur: Aankomst te Maastricht en ontscheping.
 

De prijs van dit arrangement bedraagt € 75,00 p.p. en is inclusief
• Charteren van uw eigen passagiersschip • Ontvangst met koffie en thee • Uitgebreide lunch aan boord • Rondleiding in de grotten van Kanne • Bierproeverij in de grotten met kleine hapjes • Snacks tijdens de terugvaart.
(minimale deelname 50 personen)

 

Historisch Maastricht
Tijdens dit programma laten wij u kennis maken met een aantal historische plekjes in Maastricht, waar zelfs vele Maastrichtenaren nog niet zijn geweest

10.00 uur: .Ontvangst van de gasten aan boord van onze “Belvédèrevallei” met koffie en vlaai. Dit schip is exclusief gereserveerd voor uw groep en is van het type “grachtenboot”. De kapitein staat zogezegd tussen de gasten in en verstrekt graag informatie over het schip en de vaarroute. De schuifdaken van het schip kunnen geheel geopend worden zodat de gasten een goed uitzicht hebben over de omgeving. Tevens is er een buitendek waar circa 20 gasten kunnen plaatsvinden.

10.15 uur: Vertrek van de boot voor het maken van een tocht door de historische binnenhaven van Maastricht, ’t Bassin (uit 1826). Tijdens de vaart passeren wij onder andere 3 sluizen en een tunnel die onderdeel uitmaakte van de voormalige vestingwerken van Maastricht.

12.15 uur: Einde van de boottocht. Wij serveren een lunch uit in de Riverside Lounge inclusief koffie en thee.

13.30 uur: De stadsgidsen staan klaar om u mee te nemen voor een ca. 1,5 uur durende wandeling door het Historische centrum.

Ca. 15.00 uur: Einde van uw arrangement “Historisch Maastricht”.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 65,00 p.p. en is inclusief
• Charterboottocht door de historische binnenhaven ‘t Bassin • Koffie met vlaai bij ontvangst • Lunch bij "Riverside Lounge" • Stadswandeling o.l.v. een gids.
(Minimale deelname 45 personen, maximaal 70 personen)

 

Verrassend Maastricht
Een geweldig leuk arrangement voor diegene die Maastricht eens op een andere manier willen beleven

12.00 uur: Uw programma in Maastricht begint met een lunch inclusief koffie en thee in de “Riverside Lounge” in het centrum van de stad.

13.15 uur: Na de lunch wandelt u op eigen gelegenheid via de historische St. Servaasbrug naar het stadsdeel Wyck, waar aan de Wycker Grachtstraat 26, Brouwerij Bosch gevestigd is. In dit beschermd Rijksmonument werd tot 1970 bier gebrouwen. Tijdens de interessante rondleiding krijgt u een goed beeld hoe hier vroeger gewerkt en geleefd werd. Na afloop worden in de gelagkamer 2 ambachtelijke bieren geschonken.

15.15 uur: Ontvangst van de gasten aan boord van onze “Belvédèrevallei”. Dit schip is exclusief gereserveerd voor uw groep en is van het type “grachtenboot”. De kapitein staat zogezegd tussen de gasten in en verstrekt graag informatie over het schip en de vaarroute. De schuifdaken van het schip kunnen geheel geopend worden zodat de gasten een goed uitzicht hebben over de omgeving. Tevens is er een buitendek waar ca. 20 gasten kunnen plaatsvinden

15.30 uur: Vertrek van de boot voor het maken van een tocht over de Maas en door de historische binnenhaven van Maastricht, ’t Bassin (uit 1826). Tijdens de vaart passeren wij o.a. 3 sluizen en een tunnel die onderdeel uitmaakte van de voormalige vestingwerken van Maastricht. Op tafel staan étagères met diverse kleine zoetigheden. Wij serveren koffie en thee naar wens.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 68,00 p.p. en is inclusief
• Lunch in restaurant ‘de Riverside Lounge’ in het centrum van Maastricht • Rondleiding met proeverij bij Brouwerij Bosch • Charteren eigen passagiersschip (2 uur) • Étagères met diverse zoete lekkernijen • Koffie en thee naar wens
(Minimale deelname 45 personen)

 

Verrassend Luik
“Met de boot naar Luik” is een begrip in Maastricht. Sinds de 2e helft van de 19e eeuw is er al een bootverbinding tussen Maastricht en Luik met vracht en passagiers. Nu kunt ú ervaren waarom Luik al zolang een populaire bestemming is.

11.00 uur: Ontvangst aan boord van uw, exclusief gereserveerd, passagiersschip met koffie en Limburgse vlaai.

11.15 uur: Vertrek van de boot voor het maken van een tocht naar Luik. Tijdens de vaart passeren wij de bekende “Stop van Ternaaien”. In dit imposante sluizenstelsel (uit 1933) wordt de boot 15 meter omhoog geschut van de Maas naar het Albertkanaal.

Ca. 13.00 uur: Wij serveren vanaf een buffet soep en belegde broodjes.

Ca 13.45 uur: De boot meert af in het centrum van Luik. De gasten gaan hier van boord en kunnen op eigen gelegenheid deze interessante stad bezoeken. Het is ook mogelijk om een stadswandeling te maken onder leiding van VVV-gidsen of een ander programma in Luik samen te stellen.

16.15 uur: Wij verwachten de gasten weer terug aan boord.

Ca. 16.30 uur: De boot vertrekt voor de terugvaart naar Maastricht. Tijdens de terugtocht kunnen de gasten genieten van een uitgebreid koud & warm buffet met diverse streekgerechten.

Ca. 19.00 uur: Aankomst te Maastricht en einde van het arrangement.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 92,00 p.p. en is inclusief
• Charterboottocht Maastricht – Luik v.v. met uw eigen passagiersschip • Koffie met Limburgse vlaai bij inscheping • Soep en belegde broodjes tijdens de heenvaart • Bezoek aan de stad Luik op eigen gelegenheid • Uitgebreid koud & warm buffet tijdens de terugvaart
(Minimale deelname 45 personen)