Rondvaart op de Maas

Een boottocht van ca. 1 uur op de Maas langs de stad waarbij wij o.a. de historische St. Servaasbrug, de O.L.V. basiliek, een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht (uit 1229), de nieuwe stadswijk Céramique” met het Bonne­fantenmu­seum, en het Gouvernementsgebouw (bekend van het “Verdrag van Maastricht”) passeren.

U kunt deze boottocht combineren met een bezoek aan de St. Pietersberg voor bijvoorbeeld een wandeling of een rondleiding door de grotten, want de boot maakt daar een korte stop. U kunt dan met één van de latere boten terugkeren naar Maastricht. Na deze korte stop vervolgt de boot zijn vaart langs de hellingen van de St. Pietersberg om in de nabijheid van de Nederlands/Belgische grens, waar de Maas een grensrivier is, weer de terugreis te aanvaarden. 

TIP: Lunchen op de Maas (minimaal 10 personen)

Om zoveel mogelijk tijd over te houden om Maastricht te bezoeken adviseren wij u uw rondvaart te combineren met een uitgebreide koffietafel. Deze lunch bestaat uit 4 soorten vleeswaren, kaas, jam, yoghurt, broodjes en broodsoorten. Koffie, thee en melk worden onbeperkt geschonken.

De prijs van dit arrangement (rondvaart inclusief lunch) bedraagt € 21,00 voor volwassenen en € 12,30 voor kinderen (4 t/m 12 jaar).

Vooraf reserveren is noodzakelijk

Parkeer uw auto in Maastricht tegen een voordelig tarief “klik hier”.

Het is noodzakelijk deze boottocht vooraf te reserveren, kies hieronder de gewenste datum en tijd en klik op 'reserveer uw boottocht'.

Voor reserveringen voor vandaag of morgen
gelieve telefonisch contact op te nemen met 043 - 3515300.

Vaarschema

Prijzen

Volwassenen € 10,00
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) € 5,65
Een extra afvaart om 10.00 / 11.00 uur is mogelijk voor groepen vanaf 45 personen

Combi arrangementen

Boek uw boottocht met een speciaal arrangement tegen een speciaal tarief

Reserveer uw boottocht

Uw gegevensHeeft u een cadeaubon / voucher?
Heeft u een cadeaubon / voucher?*

Inschrijven nieuwsbrief