Rondvaart op de Maas

Vanaf de leeftijd van 13 jaar, heeft u voor al onze boottochten een coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs. Meer informatie kunt u terugvinden op rijksoverheid.nl

Een boottocht van ca. 50 minuten op de Maas langs de stad waarbij wij o.a. de historische St. Servaasbrug, de O.L.V. basiliek, een gedeelte van de eerste omwalling van Maastricht (uit 1229), de nieuwe stadswijk Céramique” met het Bonne­fantenmu­seum, en het Gouvernementsgebouw (bekend van het “Verdrag van Maastricht”) passeren.

LET OP! DE BOOT STOPT NIET BIJ DE SINT PIETERSBERG. U KUNT DE TOCHT DUS NIET COMBINEREN MET EEN WANDELING EN/OF GROTTENBEZOEK.

De boot vervolgt zijn vaart langs de hellingen van de St. Pietersberg om in de nabijheid van de Nederlands/Belgische grens, waar de Maas een grensrivier is, weer de terugreis te aanvaarden.

Wilt u gebruik maken van een kortingsbon of wilt u uitsluitend een afvaart reserveren? Kies dan hier beneden datum en afvaarttijd en reken af bij ons Ticket-Office.

BESPAAR TIJD EN COMBINEER UW BOOTTOCHT MET EEN UITGEBREIDE MATROZENLUNCH

Te boeken vanaf 4 personen, indien u morgen nog wilt lunchen dienen wij uw reservering vóór 16.00 uur te ontvangen. Bent u met minder personen of te laat met reserveren dan is er altijd nog een kleine kaart aan boord.

Matrozenlunch: Limburgse vlaai, diverse broodjes en broodsoorten, fijne vleeswaren, jong belegen kaas, zoet beleg en onbeperkt koffie, thee en melk.

Prijs voor rondvaart inclusief Matrozenlunch is:
- € 23,50 voor volwassenen
- € 14,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar

Vaarschema

Prijzen

Volwassenen € 11,00
Kinderen (van 4 t/m 12 jaar) € 6,20

Combi arrangementen

Boek uw boottocht met een speciaal arrangement tegen een speciaal tarief.

Reserveer uw boottocht

Uw gegevens
Inschrijven nieuwsbrief