City Tour C

Duur van tocht: 4 uur
Instappen vanaf: 15 minuten voor vertrek
Volwassenen € 31,75 Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 21,75

Tot en met 25 mei wordt onze Amerikaanse schoolbus vervangen door onze Zonnetrein, de route van Tour A wordt hiermee dan ook aangepast naar de route van Tour E

 

Vanaf 22 juli zal de City-Tour C gereden worden door onze Zonnetrein volgens de route van City-Tour E

Een circa 45 minuten durende rondrit met onze stoere Amerikaanse schoolbus. U kunt op een originele manier kennismaken met zowel het historische als moderne Maastricht. Een route langs onder andere de oude stadsomwalling, de historische binnenhaven ’t Bassin, de Markt, het Vrijthof, het gezellige stadsdeel Wyck met gebouwen uit het begin van de 20ste eeuw, de architectuurwijk Céramique met onder andere het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (waar het verdrag van Maastricht is ondertekend) en de Sint Pietersberg. Na de busrit stapt u op de rondvaartboot voor een leuke boottocht op de Maas, langs het oude centrum van de stad. Na 20 minuten varen gaat u van boord bij de Sint Pietersberg voor een rondleiding in de grotten met een gids. Weg van de massa, geen licht, geen geluid, geen tijdsbesef en geen bereik met je telefoon…Grotten Zonneberg is een uitgestrekt stelsel met ongeveer 80 km aan gangen. Een ervaren gids neemt u mee ondergronds voor een circa 1 uur durende rondleiding. Boeiend voor jong en oud. Na de rondleiding loopt u terug naar de aanlegsteiger aan de voet van de Sint Pietersberg voor het 2e deel van uw boottocht, waarbij de boot telkens 20 minuten over het uur vertrekt.

In verband met een klimmende wandeling naar de grotten is dit programma niet geschikt voor personen die moeilijk ter been zijn. De temperatuur in de grotten is het gehele jaar circa 12 ºC.

City-Tour C is niet online te boeken. U kunt deze tour telefonisch reserveren

via 043 351 53 00 of stuur een mail naar info@stiphout.nl

 

  • audioExplicatie in Nederlands & Engels

    Tijdens de stadsrondrit en de rondvaart is er een explicatie in het Nederlands, Engels en Duits. De grottengids geeft een rondleiding in het Nederlands en Engels.

  • crossSightseeing vanuit de bus en boot

    Onze bus en boot brengen u langs de mooiste plekjes in de stad maar ook daarbuiten

  • crossOndergrondse wandeling in de Sint Pietersberg

    Inclusief een spannende tocht door de duisternis van de grotten in de Sint Pietersberg

Sluiten