Bijzondere feestlocatie

Rederij Stiphout uit Maastricht heeft een zeer bijzondere feestlocatie voor diverse gelegenheden. Wij hebben namelijk vijf passagiersschepen tot onze beschikken, waarop u een onvergetelijk feest kunt geven. We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor het feest dat u in gedachten heeft. We streven ernaar uw wensen optimaal te vervullen en u een onvergetelijke dag te bezorgen. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons! Met Rederij Stiphout komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan en weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een zeer bijzondere feestlocatie voor elk gezelschap

Wanneer u kiest voor de bijzondere feestlocatie van Rederij Stiphout uit Maastricht wordt u alles uit handen genomen en heeft u nergens omkijken naar. Wij geven u zelfs de mogelijkheid het complete schip af te huren, zodat u er alleen met uw eigen gezelschap bent. Kies uit een van onze arrangementen of laat een programma op maat maken. Wat voor feest u ook viert: de mogelijkheden zijn eindeloos! Voor elk vrijgezellenfeest, familiefeest of bedrijfsfeest trekken wij alles uit de kast. Ons gaat letterlijk en figuurlijk geen zee te hoog om het u naar de zin te maken.

Reserveer vandaag nog!

Ontdek onze verschillende arrangementen en reserveer vandaag nog. Wilt u liever een aangepast programma op onze bijzondere feestlocatie in Maastricht of elders in Limburg? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)43 3515300 of een e-mail te sturen naar info@stiphout.nl. Wij hopen u snel te mogen begroeten! Feestlocatie Limburg

Meer informatie