Personeelsuitje Maastricht

Verras al uw medewerkers met een uniek personeelsuitje of onvergetelijk personeelsfeest op een van de passagiersschepen van Rederij Stiphout in Maastricht! Maak een boottocht langs omliggende steden van Maastricht, kies voor een rondvaart met mooi grottenbezoek of dans de hele avond onder het genot van een hapje en een drankje. De mogelijkheden voor uw volgende personeelsuitje of personeelsfeest zijn bij ons in Maastricht eindeloos. Kies een van onze arrangementen of bespreek met ons uw wensen voor een boottocht op maat.

Een geslaagd en uniek personeelsuitje of personeelsfeest begint bij ons in Maastricht

Voor hoeveel mensen wilt u een personeelsfeest of personeelsuitje organiseren in de omgeving van Maastricht? Voor gezelschappen vanaf tien personen bieden wij diverse boottochten, rondvaarten en cruises inclusief eten aan. Denk bijvoorbeeld aan de brunchboottocht of de rondvaart op de Maas.

Een exclusief feest op een van onze schepen

Bent u met een groep van 45 of meer personen? Kies er dan voor om een schip compleet af te huren voor uw gezelschap. Ook hierbij bieden wij cruises met brunch of lunch aan. Wilt u vergaderen op het water? Ook dat is mogelijk. Of kies voor een avond vol entertainment, gezelligheid en overheerlijk eten. De Party On The River-cruise is geschikt voor grote groepen en duurt vier uur. U kiest zelf welk buffet er geserveerd wordt.

Maak de avond compleet met passend entertainment

Zeker weten dat het een geslaagd personeelsfeest of bedrijfsuitje wordt in Maastricht? Huur dan ook passend entertainment in en vermaak uw gasten met een goochelaar of karikaturist op deze bijzondere feestlocatie. Of huur een Black Jack tafel inclusief croupier voor extra spanning gedurende de avond. Weet u al hoe uw personeelsfeest eruit komt te zien? Reserveer meteen! Heeft u vragen over onze diensten? Bel naar +31 (0)43 35 15 300 voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@stiphout.nl.
Vergaderlocatie Maastricht

Meer informatie