Rondvaart

Bij Rederij Stiphout wordt een rondvaart echt genieten. Vanaf Maastricht varen wij met vijf passagiersschepen naar allerlei bestemmingen in de buurt. Zo kunt u met een gezelschap richting Luik, Eijsden of Visé, grotten bezoeken of over de Maas varen.

Uw rondvaart geheel naar wens
Rederij Stiphout biedt verschillende arrangementen voor gezellige boottochten en citytours. Voor zowel kleine, intieme gezelschappen als grotere groepen hebben wij uiteenlopende mogelijkheden. Wij varen vanaf Maastricht naar verschillende andere plaatsen. Bij elke rondvaart verzorgen wij vaak drankjes en maaltijden, afhankelijk van de lengte en tijdstip van de tocht. We bieden met onze rondvaarten diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke boottocht. Het is zelfs mogelijk een geheel eigen rondvaart samen te stellen. Wij verzorgen met onze schepen namelijk ook tochten op maat voor bijvoorbeeld bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsuitje.

Contact
Deze website laat u de arrangementen zien voor een rondvaart met Rederij Stiphout. De meeste tochten zijn meteen online te boeken. Wilt u graag van een andere stad vertrekken dan Maastricht, dan kunt u altijd bellen naar +31 (0)43 3515300 of mailen naar info@stiphout.nl. Wij maken dan een passende offerte.

Meer informatie