Teambuilding Maastricht

Wat is een originele activiteit voor het volgende teambuilding uitje met uw medewerkers in Maastricht?  Wat dacht u van een gezellige rondvaart in combinatie met een uitdagend GPS spel? Dit doet u bij Rederij Stiphout. In Maastricht, de bruisende hoofdstad van Limburg, vindt u alle facetten die ervoor zorgen dat uw teambuilding uitje een succes wordt. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Samenwerking, inzicht en creativiteit komen samen tijdens dit teambuilding uitje in Maastricht

U wilt dat uw werknemers elkaar beter leren kennen, maar ook beter samen kunnen werken. Daarom is het van belang dat de teambuilding zowel gezellig als functioneel is. Als u kiest voor onze rondvaart met GPS spel bent u verzekerd van een geslaagde dag. Tijdens het GPS spel genaamd ‘In de ban van de ring’ verkennen jullie Maastricht. Ergens in de stad ligt een ring verstopt en het team dat deze als eerste bemachtigt, wint! Tijdens de zoekactie komen jullie langs de meest mooie plekken van de bruisende Limburgse hoofdstad. Dit arrangement is beschikbaar voor 15 personen en meer. Bent u met een kleiner gezelschap? We bieden ook gezellige tochten aan voor groepen vanaf 10 personen.

Reserveer direct

Ziet u deze originele vorm van teambuilding wel zitten? Reserveer dan direct het schip en het spel voor uw gezelschap. Meer weten over ons aanbod of heeft u vragen? U bereikt ons op +31 (0)43 35 15 300 voor meer informatie.

Meer informatie