Varende feestavond

Wie droomt van een varende feestavond kan het beste aankloppen bij Rederij Stiphout uit Maastricht. Wij hebben diverse boottochten voor u in petto. Ons enthousiaste team doet er alles aan om wensen te vervullen. Wij willen dan ook dat u nergens omkijken naar heeft en onbezorgd kunt genieten van een geweldige avond. Deze unieke gebeurtenis is een absolute must voor vele gezelschappen.

Een onvergetelijke varende feestavond
Als vanzelfsprekend is tijdens een varende feestavond een welvoorziene scheepsbar aanwezig. Zo heeft u op de momenten dat u dat wenst een heerlijke cocktail of een verfrissend drankje in handen. Bij Rederij Stiphout kunt u uw gehele arrangement van tevoren helemaal zelf bepalen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor ongewenste verrassingen te staan. Het zal u goed doen om te horen dat wij voor onze varende feestavonden diverse kant en klaar maaltijden hebben samengesteld.

Contact
Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de varende feestavond die Rederij Stiphout u aanbiedt? Kijk dan eens verder op deze website voor aanvullende informatie. We hopen u binnenkort aan dek te mogen begroeten. Met al uw vragen en/of opmerkingen kunt u terecht op telefoonnummer +31 (0)43 3515300 of op e-mailadres info@stiphout.nl.  

Meer informatie